ערב טוב
אני ואשתי נשואים 4 שנים עם 2 ילדיםעם הסכם גירושין חתום ומאושר ע"י בית דין רבני שבו כל הרכוש שלי והדירה שנרכשה לאחר הנישואין מכספי שלי בלבד וכל הרכוש שלי שם.
אני עזבתי את הדירה שלי לפני כמה חודשים בגלל שהיא איימה שתגיש תלונות שווא במשטרה וגם צורחת ומקללת את הורי לפני הילדים.
עד ליום זה הייתי בא מס' ימים בשבוע לראות את ילדי לשעה שעתיים בנוכחות אשתי לפני כמה ימים סרבה לפתוח לי את הדלת ואמרה רק בנוכחות שוטר.
פניתי לעו"ד שלי והיא אמרה לי להזמין לה משטרה הגיע שוטר והיא אמרה לו שתקפתי אותי יום קודם לכן, מה גם שלא באתי לראות את ילדי 5 ימים קודם לכן בכלל אז לא הייתי באותו יום שטוענת!,
לאחר מכן הגשתי תלונה במשטרה על כך ופתאום הגיעה למשטרה ואמרה שרוצה להתלונן על שאיימתי עלייה ברצח וכו!!?
השוטרים לקחו את תלונתה ברצינות למרות שהכל שקר אחד גדול, ובדיוק בגלל הסיבה הזו עזבתי את הדירה שלי למקרה כזה ולמרות זאת קיבלתי הרחקה 30 יום מהבית ללא עוול בכפי!!
שאלתי היא האם תלונת השווא שלה תגרום לי נזק בהליך המשפטי להראות שאני אלים וכו' למרות שזה לא כך בכלל? וגם הקצין ששחרר אותי נטה להאמין לי
אך אמר שחייבים להתייחס בגלל כל מקרי הרצח וכו'.
יש בידי הקלטות שלה שיתומללו שבו היא צועקת צורחת ומקללת ואף מאיימת שתעצור אותי לחינם
אנא תשובתך
גיא שלום
אם יש לך כבר הסכם חתום ומאושר ע"י בית הדין איזה הליך קיים עדיין?
בתיה אשורי, עו"ד ומגשרת
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 055-4532729
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר