שלום רב!
לפני כ-3 שנים ניתן תוקף של פסק דין להסכמה ביני לבין בת זוגתי (אנו לא יהודים ולא היינו נשואים) בעניין גובה המזונות לבנינו. עכשיו האם הגישה תביעה להגדלת מזונות בשם הקטין. השאלות שלי:
1. מה הגיון מאחורי התביעה בשם הקטין? הרי הקטין אינו יכול לדרוש שום דבר בשל היותו קטין, אזי יוצא שבדרך זו האם עוקבת את האיסור להגיש תביעה חוזרת בשמה הרי היא זו שהסכימה לגובה המזונות טחא יח שום שינוי מהותי?
2. אם בתבעיה הקודמת היא הציגה חישוב של הוצאות של קטין שהינו דומה לסכום שהיא מציגה בתביעה הנוכחית - מה עילת התביעה? אם הקטין איננה מציגה בתסיעה זו שום שינוי לא במיחה כללית ולא משום בחינה אחרת.
3.אם נכון להיום אני גר עם בת זוג (אנו גם כן לא נשואים) האם הכנסותיה של בת זוגתי נכללות בחשבון והאם יכולים לדרוש ממנה להציג אותם?
4. האם אני חייב לשאת בתשלום של קייטנות וחוגים?
תודה מראש,
מיכאל,
לפי טענותיך תביעתה לא תתקבל ויש להגיש בקשה למחיקת התביעה על הסף.
אשר לשאלת קייטנות וחוגים, בעקרון לגבי ילד שאינו יהודי אין חיוב ברכיבים אלו.אולם, לפני תקופה קצרה יצא פסק דין בערכאת שלום ,שכן חייב ...אז צריך לקחת את זה בחשבון...
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 055-4532729
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר