אני מתפטרת מהעבודה ועוברת לגור בצפון מגיע לי פיצויים או שזה לא בטוח?
במידה ואני יעבור לעבודה בחקלאות גם יגיע לי פיצויים?
צור שלום רב,
העתקת מגורים לישוב חקלאי או לאיזור פיתוח - יש להראות כי העובד אינו גר בישוב חקלאי או באזור פיתוח וכי ההתפטרות באה מתוך כוונה להתיישב בישוב חקלאי או אזור פיתוח לפחות לתקופת זמן של 6 חודשים.
פירוש המונחים ישבו חקלאי ואזור פיתוח:
על םפי הדין "ישוב באזור פיתוח", הינו אחד הישובים שלהלן: אופקים, אילת, בית-שאן, בית-שמש, דימונה, חצור, ירוחם, כרמיאל, מגדל-העמק, מדרשת שדה בוקר, מצפה-רמון, מעלות-תרשיחה, נתיבות, נצרת-עילית, ערד, צפת, קרית-גת, קרית-מלאכי, קרית-שמונה, שדרות, שלומי, יקנעם-עלית, עכו, טבריה, עפולה, גילון, עצמון, יודפת, יעד, קורנית, שכניה, מורשת, מנוף, מרכז ספיר, יבנאל, כפר-ורדים, הילה, מתת, אדר, עמקה, תרשים, כמון, מכמנים, ורד הגליל, ארשת, עדי, הררית, פרחי אביב, צורית, טל אל, כליל, קציר, מנחמיה, מטולה, מגדל, רמת ישי, ראש פינה, כנרת (המושבה), כפר תבור, יסוד המעלה, מסד, מצפה נטופה, חיספין, אשחר, הר חלוץ, יובלים, מעלה צביה, רקפת, חורפיש, מצפה הושעיה, גבעת אלה, גבעת אבני, אלון הגליל, אבטליון, שרשים.
לשאלתך, באם תעמדי במבחני הדין, אזי תהי זכאית להתפטרות המזכה אותך בפיצויי פיטורים.
בהצלחה,
תמר בן אלי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר