5.8.10 יום אחרון לעבודה בת 4.5 שנים בחו"ל שליחות של אחת ממשרדי הממשלה. חזרתי לארץ 7.8 בתאריך 14.8 שבת בבוקר התמוטטתי בפתאומיות ועברתי ניתוח קשה באותו היום שכרך באישפוז ארוך למעלה מ-30 ועוד אישפוז לשיקום של חודש נוסף ולמעלה מחודשיים אני עוד בבית והולכת לאישפוז יום , האישורים מהרופא המנתח היא להיות בבית במשך כל השנה כי בעוד 8 חודשים עוד ניתוח נוסף בראש...כל הזמן עבדתי לא הייתי חולה ונזקקת מאז שאני מכירה את עצמי אני אמא לילדים ונשואה , האם מגיעות לי זכויות מהמעביד.
תודה
השאלה המתבקשת האם חוזה העבודה הסתיים, או שאת עדיין נחשבת לעובדת מדינה?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
חוזה העבודה נסתיים בשבוע הראשון של אוגוסט שזה אומר יום שישי 5.8.10 וב-7.8 טסתי לארץ ובתאריך 14.8 קרה המקרה שלא נדבר שמאז עוד לא קיבלתי את השכר עבור השבוע של אוגוסט נכון להיום אחרי בקשות חוזרות אני עדיין מחכה וחושבת שמגיע לי השבוע מה-1.8 . אני לא עובדת מדינה בעלי היה שליח ואני עבדתי איתו באותו מקום כעובד עמ"י במשרה מלאה. חשוב לציין שמכורת חו"ל הייתה כמעט 9,500 ש"ח בנטו.
כפי שהנך מתארת ביום האירוע לא התקיימו יחסי עובד ומעביד, ולכן, אין אני רואה כיצד יש לחייב את המעסיק בתשלום ימי המחלה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר