שלום לכולם וערב טוב,
ראשית אציין גם כי הפניתי את השאלה לייעוץ אישי אך טרם פנו אליי עורכי הדין.
עבדתי במסעדה במשך עשרה חודשים,אתמול התקשר אליי הבוס ופיטר אותי בטלפון מאותו רגע,יש לציין כי לא היו שום רמזים למה שעתיד להגיע. באותה שיחה הוא ציין כי יש נגדי "חשדות" אך סירב לומר לי מה הם,הוא אף ציין שפנה למקום העבודה הקודם שלי והם רק חיזקו את חשדותיו. אם יורשה לי להעיד על עצמי מעולם לא עשיתי דבר מנוגד ליחסים תקינים של עובד-מעביד בשום עבודה שהיא.
בערב התקשרתי שוב לאותו מעביד כדי לתבוע הסבר,הקלטתי אותו משום שרציתי שתהיה לי הוכחה לכך שהוא לא מתכוון לתת לי את המגיע לי-מכתב פיטורים או הודעה מוקדמת וכך היה,הוא אמר שהוא לא מתכוון לתת לי מכתב או לפרט לי את הסיבות.
אני מעוניינת לתבוע אותו בבית הדין לעבודה אך מכיוון שאני ממש במצב כלכלי גרוע רציתי לדעת איך אני משיגה סיוע ובזול והאם אני יכולה לפנות בכוחות עצמי לבית הדין ללא תיווך של עורך דין.
אשמח אם תוכלו לסייע לי בכך
המון תודה
דנה
אין כל מניעה שתגישי תביעה בעצמך.
אם את מאזור המרכז אזי בבית הדין האזורי ברחוב שוקן ישנם סטודנטים מתנדבים שיעזרו לך לנסח את כתב התביעה
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר