בוקר טוה השאלה שלי קצת מורכבת.אשמח לקבל תשובה מפורטת
בשבוע שעבדתיא-ה 45 שעות רגילות.ועבדתי יום שישי מ08:00-00:00. השעתים הראשונות 125% אחרי זה 150%.מתי זה הופך 175%? ומתי ל200%?(אם ה175%זה מכניסת השבת מהי כניסת השבת שעה 15:00? או שעת כניסת השבת בבפועל.בהמשך לאותה שאלה עבדתי א-ה 45 שעות רגילות שישי עבדתי וקיבלתי שעות נוספות בשבוע כזה במידה ועבדתי שבת אני מתחיל ב175? 2 ראשונות או ישר ב200%?.אותו שאלה בנוגע ליום שישי בימים א-ה לא הגעתי ל45 שעות.יום ישישי אני עבוד מ 08:00-00:00 מה אני אמור לקבל ומאיזה שעה ובאיזה אחוז?השאלה מאוד חשובה לי לא מצאתי תשובה בחומר באנטרנט. אשמח לתשובה מפורטת תודה מראש
בוקר טוב,
תשובתי שלהלן הינה כללית. על מנת לקבל תשובה המתאימה לנסיבותיך עליך לפנות לקבלת ייעוץ פרטני התואם את נסיבותיך הספציפיות לקבלת תשובה מהימנה.
עובד יהודי זכאי ל 36 שעות מנוחה שבועית במהלך שבוע עבודה (בד"כ שבת).
גמול שעות נוספות : בעד שתי השעות הנוספות הראשונות שבאותו יום - שכר עבודה לא פחות מ-1.25 מהשכר הרגיל; ובעד כל שעה נוספת שאחריהן - לא פחות מ-1.5 מהשכר הרגיל.
בעד שעות עבודה במנוחה שבועית / חג, ישלם המעביד 1.5 משכרו הרגיל של העובד (שכר רגיל = כולל כל התוספות שהמעביד משלם לעובדו).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר