עבדתי כשלוש שנים באחד מסנפי רשת בתי קפה לאחר סיכסוך של המעסיק שלי לבין מנהל הרשת החליטו להעיף את המנהל שלי,ביום מן הימים הוא החליט שהוא לוקח אותי לשיחה ואומר לי שאחרי חופשת פסח יהיה לי מעסיק חדש ובנתיים הסניף ממחר יהיה סגור,נילחצתי פתאום הרגשתי שזורקים אותי.
לאחר כמה ימים המעסיק החדש התקשר וביקש להפגש,נפגשנו וסיפרתי לו כמה אני מקבלת לשעה והוא ממש זילזל ואמר שהוא לא מוכן לשכר הזה,ביקשתי מהמעסיק החדש ליראות את החוזה שבו אני כתוב שהוותק שלי נישאר הוא סירב להראות,המעסיק החדש הודיע ואמר שהסניף יהיה סגור בשבועות הקרובים כי הם משפצים,נילחצתי והייתי חייבת לחפש עבודה,ביום שלמחרת התחלתי לעבוד במקום אחר,התחלתי להתברג במקום החדש,ואז החלטתי לאחר חודש שאני לא רוצה לחזור,אני דורשת את הפיצועים ואת כל מה שמגיע לי,הם סירבו ואז התחיל תביעות.
לאחר כמה חודשים הגענו למשפט שבו השופטת פסקה שאני לא זכאית ועוד נתנה לי 1000 ש"ח הוצאות משפטיות,אני בשוק...
צריכה יעוץ דחוףףףף
הנך מוזמנת לפנות לאחד ממנהלי הפורום על מנת לקבל ייעוץ, האם כדאי לך להגיש ערעור ואם לאו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר