עד לפני כשלוש שנים עבדתי מספר שנים בחברה כח אדם מסויימת, הם לא שלמו את כל מה שהיה צריך לשלם,בכל אותה תקופה שלמתי דמי חבר למועצת הפועלים, הולחלט להגיש תביעה ייצוגית, כל אחד מאיתנו שלם מס כשלושים שקלים, עברנו לחברה אחרת והכל מתפקד כמו שצריך, הפסקתי לשלם דמי חבר, והועבר לידיעתי שכן מגיע לנו כספים ושרק נגיע למועצת הפועלים להסדיר, התקשרתי לשם ונאמר לי שבגלל שלא שלמתי עד כה דמי חבר לא מגיע לי, אני תוהה כי הכסף הגיע לכל מי שעבד באותה חברה, שאלתי את הפקיד אם אני אשלם דמי חבר עבור כל התקופה, אז אני אקבל, אמר תבואי ונראה, אני גם לא יודעת איזה סכום הוחלט לשלם, שאלתי היא, כל עוד עבדתי באותה חברה שלמתי דמי חבר, זה שאני כבר לא משלמת זה לא אומר שלא מגיע לי על התקופה ההיא
שואלת לדעתכם תודה
לאור העובדה כי עבדת במקום עבודה בו יש הסכם קיבוצי, חלה עליך החובה להפריש תשלום לדמי חבר להסתדרות.
לא תוכלי לקבל טיפול בהסתדרות אם לא תמשיכי את חברותך בהסתדרות, גם אם היית חברה בהסתדרות בתקופה הרלוונטית לתביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר