אני עובד במשך 8 שנים האחרונות לחברה זרה לחלוטין בבעלות אזרח ישראלי ואני גם אזרח ישראלי עבוד בחויל כל הזמן הזה. ב-31 באוקטובר 2010 חוזה הופסק על-ידי המעביד שלי ללא הודעה מוקדמת עקב מחלתי התחיל ב- 27 ביולי 2010. בחוזה שלי זה היה בבירור הודעה מוקדמת של חודש שלושה עבור שנינו. מכתב סיום נכתב ב- 2010-11 באוקטובר.
השאלה שלי היא האם אני זכאי לקבל פיצוי? ונכתב גם בחוזה שלי אני צריך לקבל בונוס בכל שנה או כאשר העסקה ניסגר בין צד שלישי. מעולם לא קיבלתי בונוס מן המעביד שלי עבור הטרנזקציה עסקים להיות מאובטח עבור החברה כמעט בשמונה שנים. דולר 75,000,000 (זה לא צחוק!!)
האם אני זכאי לקבל בונוס על העבר 8 שנים ? אם כן כמה ?
הסיבה שאלתי את זה הוא שלא מוזכר בחוזה שלי הוא הבונוס כמה הוא
ההתקשרות חוזית נעסתה בארץ עשית relocation. בחוזה כתוב התנהלות משפטית תיהיה או בישראל או באתיופיה. לחברה יש חברת בת בארץ
אני זקוק לעזרה ,
תודה
אכן, יש באפשרותך לתבוע זכויותיך הן על פי ההסכם והן על פי דין בבית הדין לעבודה בישראל.
על מנת ליתן בידך ייעוץ משפטי ראוי יש לבחון לגופו את הסכם העבודה ועל כן יש לתאם פגישה אישית בעניין זה.
נא פנה לייעוץ אישי בעניין זה, נשמח לעמוד לשרותך.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר