שלום,
אני עובד מזה 4 שנים במקום עבודה מסודר. התחלתי את עבודתי בתפקיד שטח עם משכורת שבנויה מבסיס + עמלות.
לאחר מכן, בהתאם לשינויים ארגוניים בתוך המחלקה שלי התפקיד הפך לתפקיד מטה עם משכורת גלובלית קבועה.
לפני כ-4 חודשים הוחלט להעביר אותי למחלקה אחרת ולשים אותי בתפקיד חדש שהוא תפקיד שטח ושינו לי את המשכורת לבסיס +עמלות .
העמלות מבחינתי אינן ברות השגה וכך יוצא שהשכר שלי יפגע משמעותית אם לא אעמוד ביעדים שהוצבו לי.
חשוב לציין שכאשר סירבתי לשינוי בתפקיד ובמשכורת נאמר לי שזה או זה או כלום ואני הסכמתי כי לא היתה לי ברירה האם זה נחשב כהרעת תנאים ?
בוודאי שמדובר בהרעת תנאים, יתרה מכך באם תצליח להוכיח כי סרבת לאותו שינוי בתפקיד הרי שלמעסיקך לא תהיה תמיכה לטענה, כי הסכמת באופן גורף להרעת התנאים.
פנה למעסיקך בכתב, הצהר כי אינך מעוניין עוד להרעת התנאים על כל המשתמע מכך, לאחר מכן פתוחה בפניך הדרך לתבוע פיצויי פיטורים בהתפטרות מזכה.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר