ערב טוב,
התחלתי לעבוד בארגון מסודר ב 3.7. אמנם התקבלתי כבר ב 1.7 אך מכיוון שהיה זה יום שישי יום העבודה הראשון בפועל היה יום ראשון 3.7. לפיכך קיבלתי שכר חודשי שבעצם גזרו ממנו את 2 ימי ראש החודש בהיותם שישי/שבת. הבנתי את הכוונה.
עם זאת - בחישוב שכר הברוטו גזרו לי את הימים בפועל שעליהם שילמו לי כאחוז מחודש שלם (93.55%) ובכך הורידו מהברוטו שלי את החלק היחסי.
אני מקבלת שכר חודשי.
עם זאת, מכיוון שבתלושהשכר נקוב ערך השעה שלי, נקובים מס' ימי העבודה שעבדתי בפועל, ונקובות שעות העבודה ביום יוצא שאם אני מכפילה את ערך השעה בימי העבודה בפועל (21 ימים) ומכפילה בשעות עבודה ליום שביצעתי ע"פ דרישות התקן אני אמורה לקבל יותר ממה שיצא בחישוב ע"פ נגזרת של אחוז הימים מתוך החודש.
אמנם אני מקבל שכר חודשי אבל בחישוב הכי פשוט יוצא שעבדתי בפועל כמה וכמה שעות ללא תמורה.
מדובר בהפרש שעבורי הוא מאד משמעותי.
האם יש צדק בדברי?
אני יודעת שזה חודש ראשון לעבודתי, אבל אני מסורה מההתחלה למקום, רואה במקום הזה מקום עבודה לטווח ארוך וכאמור מדובר במקור פרנסה עיקרי (אני הורה יחיד).
אשמח לקבל הארה האם עלי לקבל את החישוב שלהם באופן אבסולוטי (מהפן המקצועי ולא הרגשי..).
תודה רבה!
שכרך צריך להיות משולם לפי הימים והשעות שעבדת בפועל
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר