שלום רב,
שמי זהר ויש לי שאלה לגבי סיום עבודה.
אני עובדת כמצילה בקיבוץ בארץ. לפני שהתחלתי לעבוד חתמתי על חוזה עבודה בעל 3 סעיפים לפיו אני מחוייבת מנהלים הקשורים לעבודה בבריכה וסביבתה, ולפי הסעיף ה-3 אני מחוייבת: "מתחייב לקחת אחריות על כל שעות הפעילות של הבריכה כפי שנקבעו לעונת הרחצה קיץ 2011"
שעות הפעילות של הבריכה מפורטות מחודש יוני-אוקטובר בכל ימות השבוע.
שאלתי היא, אם אני מעוניינת להתפטר ולעזוב בסוף ספטמבר. כלומר חודש לפני הסגירה המיועדת, האם אני יכולה לעשות זאת?
האם אפשר לתת התראה מספקת מראש ולפי חוק וחוזה אני יכולה לעזוב מבלי בעיות, צרות או חס וחלילה תביעות כלשהן מצד מנהל הבריכה?
לא נכתב דבר לגבי סיום עבודה, רק לגבי העובדה שלקחתי על עצמי אחריות כוללת ומלאה על שעות הפעילות של הבריכה בעונה זו.
תודה רבה,
זהר.
זהר,
מאחר והתחייבת בהסכם עבודה לתקופה קצובה, באפשרות המעסיק יהיה לתבוע אותך על נזקים כלכלליים, ככל שייגרמו לו למן התפטרותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
תודה רבה...
רציתי לדעת האם באמת לפי הנאמר בסעיף אני מחוייבת לכל העונה או שיש באפשרותי להגיש התפטרות? לבקש לעזוב מוקדם מהצפוי?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר