שלום,
ברצוני לשאול לגבי התפטרות בע"פ והודעה מראש.
לפני חודשיים הודעתי למעסיק שלי שברצוני להתפטר מהעבודה.
כיוון שמדובר בפרוייקט על סף סיום נתבקשתי להישאר עוד חודשיים ולא חודש, הסכמתי ולאחר מכן נתבקשתי להישאר שלושה חודשים.
הסכמתי גם לכך בתנאים מסויימים.
הסתבר לי בדיעבד שנוצרה אי הבנה (טוענים שמצידי בלבד) ואני לא מעוניינת להמשיך ולעבוד עוד חודש וחצי שנותרו לי.
כיוון שסיכמנו על חודשיים והם תמו ולא הגשתי שום מכתב התפטרות האם אוכל להתפטר ללא התראה של חודש מעתה אלא פחות?
אני יודעת שהייתי צריכה לתעד הכל כולל ההתפטרות וההבטחות שהמעסיק מכחיש באופן נמרץ אבל לצערי זו רק למידה לעתיד.
תודה רבה.
לאור העובדה כי תאריך סיום העבודה לא ידוע, והיות והסכמת להישאר את ה - 3 חודשים הנוספים, ממליצה לך לייע בכתב שבתום 3 חודשים את תסיימי את עובדתך כפי שציינת מלכתחילה, או לחילופין, להודיע בכתב כי הנך מתפטרת ותום יחסי עובד ומעביד יהיו בתום 30 ימים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
במידה ולא ארצה להישאר את תקופת ההודעה המוקדמת בעבודה?
האם יש אפשרות לפצות אותם כספית מבלי להגיע?
אין לי עניין כרגע להמשיך לעבוד מולם-
הסכמתי להישאר בתנאים מסויימים שלא קויימו.
עליך להוציא כנגד מעסיקך מכתב אשר מודיע כי ההסכמות ביניכם נעשו בע"פ וכי ניתנו לו חודשיים בגין הודעה מוקדמת ובכך תגבי את עצמך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר