אני אמורה לחזור לעבודה מחופשת לידה עוד כשבוע וחצי. אני מורה במקצועי בבית ספר תיכון פרטי אשר מתוקצב ע"י משרד החינוך. הבוס שלי היציע לי חוזה העסקה במשכורת אשר נמוכה משמעותית ממה שצריכה להיות לפי חישוב מפרמטרים של משרד החינוך(גמולים, מישרת אם, הסכמים קיבוציים וכ'). בבית הספר השני שאני מלמדת הוא ציבורי ושל העירייה ואין בכלל שום בעיה הכל מתוקתק להחריד.
מנהל בית ספר הפרטי לא מוכן לשלם מעבר למה שהיציע אחרי נסיונות ופגישות כושלות בינינו מתוך תואנות מתואנות שונות. ברור לי שהוא עובר על החוק ולא מובן לי באיזו זכות הוא מרשה לעצמו בתור מנהל של בית ספר מתוקצב אשר חתום בין הייתר לשלם לעובדי הוראה לפי תקנות המשרד להתעקש כ"כ על משהו פלילי, לדעתי הוא מסתכן בהקפאת התקציבים או בביטולן בהיוודע הדבר למשרד החינוך, אני מרגישה חיה בסרט רע.. אני מפספסת משהו? מניין לו הבטחון להתנהג כך??? מה גם שהוא אומר לי :"זו ההצעה שלי ויש לך אוטוטו להחליט אם את מקבלת אותה"- אם לא- הוא רואה זאת כהתפטרות מצידי. האם זו באמת נחשבת התפטרות אם לא קבלתי הצעתו? מצד שני, אני אמורה להתחיל עוד שבוע וחצי ואני לא יכולה להרשות לעצמי לא לעבוד בכלל...מה אני אמורה לעשות?אשמח לכמה משפטים חשובים ממך לגבי המצב שתיארתי היכן הצדק נמצא ובמקביל אשמח אם תוכלי להפנות אותי לאיש מקצוע מנוסה ועו"ד מהוקצע בעובדי הוראה להתנהלות משפטית כנגדו אם כדאי.
יש לבחון את הסכם העבודה /הסכם קיבוצי /הוראות משרד החינוך בעניינך.
מומלץ כי תפני ליעוץ מקצועי והכוונה כיצד לפעול.
הפורום אינו ממליץ או מציע עו"ד ועליך לאתר שכזה בעצמך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
אחרים היו אומרים :"גילית לי את אמריקה. תןדה".
תשובה אפילו חלקית ביותר ,ממך -לא קבלתי.
השקעתי בשאלה ובתוכה ניואנסים שונים ואתה "ניפנפת" אותי
לא יפה
מאוכזבת קשות.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר