שלום רב.
אני פוטרתי לפני ניתוח וקבלתי לאחר מכתב ששלחתי כ פוטרתי ימי המחלה והתאוששות נמשכו כ3 שבועות עד זמן ההודעה מוקדמת האם ימי המחלההתאוששתות נחשבים?.
לפני הפיטורין היו קיצוצים בשכר האם דמי הפיצוי מחושבים לפי השכר המקוצץ.?
שנתיים קודמות לפיטורין הובטח לי הכתב הפרשה לקר השתלמות לא בוצעה הורדה השכרי בשל כך שלא נעשה ע"י מנהלת חשבונות לאחר שנה פניתי ושלחו אותי לסוכן הביטוח ומליתי טפסים וחתמתי הייתה חסרה חתימה של המנהלת שלי ואז היא אמרה שזה מוקפא בשל קיצוצים למרות שאני מבין העובדים הותקים /נעשה להם שניים לאחר תחילת עבודתם. האם אני רשאית לפיצוי?
אשמח אם תזרו אלי טלפונית.
תודה מראש.
לחלוטין על מעסיקך ליתן בידך ראשית את מלוא ימי המחלה למימוש הצבורים לך ורק לאחר מכן להתחיל את ימי ההודעה המוקדמת.
בנוגע לדמי הפיצויים יש לדרוש את הפיצויים ללא הקיצוצים באם לא היתה הסכמה של העובד לגביי אותם קיצוצים ובכל מקרה יש לחשב את הפיצויים לשתי התקופות טרם הקיצוצים ולאחר מהם.
אין זה נהוג לחזור טלפונית לפונים, כולי תקווה כי קיבלת מענה ראוי ובכל מקרה ניתן לפנות לייעוץ אישי ע"י האתר עצמו.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר