שלום רב,
תודה על מענה לשאלותי. ברצוני לשאול שוב על נושא קרן ההשתךמות, אני עבדתי 8 שנים במקום העבודה לכל העובדים בתקופה שלי הפרישו קרן השלמות אחרי שנתיים פרט אלי, לפני שנתיים כתבו לי שאני יכולה לקבל קרן השתלמות, לא הפרישו לי את הכספים ולא הורידו ממשכורתי שנה לאחר ההבטחה פנית שוב שלחו עאותי לסוכן ביטוח מלאתי את כל הטפסים וחתמתי נשארה חתימה של המכלית, כחזרתי מספר פעמים על הבקשה להפעיל את הקרן אמרו לי שיש בעיה, לבסוף זמנו אותי לשיחה ואמרו זה מוקפא עקב קיצוצים, לאחר בערך חודש ששוב דברתי על זה נאמר לי שנשלחנ הודעה למייל שלי בזמן חופשת מחלה מניתוח לא קבלתי את המייל והבירו לי שבטלו את ההבטחה וזה נמחק מההסכם, אמרתי שאני לא מסכימה, מיכון שליתר העובדים זה לא נמחק. האם יש לי עילה לתבוע את מקום עבודתי על עניין זה.
תודה מראש
מזל
יש לך עילה לתבוע, אם תוכלי להוכיח את עניין ההבטחה, אך אני מציעה לך ללכת להתייעץ עם עו"ד העוסק בדיני עבודה
בברכה,
ענת רוזנר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר