שלום רב
פיטוריי נכנסו לתוקף בסוף 09/11 בהודעה מוקדמת נכתב כי גמר חשבון יערך במשכורת אחרונה.
כשחזרתי מטיול מתוכנן בחו"ל גיליתי כי כספי הפיצויים לא שולמו לי, כשפניתי למעסיק אמר כי העביר מכתב שיחרור של כספי פוליסת המנהלים.
בחברת הביטוח טוענים כי המעסיק לא חתם על טופס 161 ולכן הם לא יכולים לטפל בבקשתי לשחרר את כספי הפיצויים.
פניתי למעסיקי לשעבר שיטפל בנושא כי איני יכול לקבל את כספי הפיצויים ללא הטופס המדובר, הוא אמר שיטפל בעניין.
היום לאחר יומיים שהוא מטפל בעניין הודיע לי טלפונית כי הגיעו אליו שתי דוחות חניה שאני ביצעתי והוא אינו מוכן לחתום על הטופס שיחרור, עד שאני אשלם הדוחות או לחילופין ימסור לו הצהרה שאני לוקח אחריות על הדוחות.
עוד מעט עובר חודש ועדיין הוא מחזיק לי את כספי הפיצויים בטענות שונות ומשונות. שאלתי א: האם זה חוקי? ב: האם אין פה הלנת שכר? ג: האם יש סיכוי לתביעה מולו?
בברכה מאיר
את דוחות החניה - הנך אמור לשלם, מקום העבודה לא אמור לספוג אותם.
על מקום העבודה לחתום על טופס 161 והוא אינו יכול לעכב את תשלום פיצויי הפיטורים. ממליצה לך לכתוב מכתב דרישה והיה ואף זה לא יעזור, עליך להגיש תביעה לבית הדין לעבודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר