ליאור 31/10/2011 15:39
לעו"ד שלום !
פוטרתי מהעבודה בהסכם בין הועד להנהלה כתוב :שעובדי החברה יקבלו מענק חתימה שחציו יהיה ביולי 2011 וחציו בינואר 2012 ,כמו כן כתוב שהמענק ישולם רק לעובדים שהינם עובדי החברה במועד החתימה על הסכם זה. ההסכם נחתם ביוני 2011.
פיטורי יכנסו לתוקף ב-1.12.2011 .בהסכם ביני לבין ההנהלה כתוב שאקבל מענק חתימה .ההנהלה מסרבת לשלם את החצי השני של המענק שישולם בינואר כי לטענתם כבר לא אהיה עובד החברה.
לטענתי :1 אני עובד החברה במעמד החתימה על ההסכם 2. אין שום התניה בהסכם האישי שלי על הגבלת מענק החתימה .כתוב :תקבל מענק חתימה. 3.אני רוצה את חציו השני של מענק החתימה בגמר סיום עבודתי ובגמר החשבונות , ולא בחודש ינואר ,(אבל גם אין לי בעיה להתפשר לקבל בינואר) 4. לפי מה שאני מבין החברה צריכה לשלם לכל העובדים בינואר 2012 כפי שסוכם ,אבל צריך גם לכבד את ההסכם הפרטי שלי .מדובר על סך של 1900 ש"ח. אין סתירה בין ההסכמים ועל פי מה שידוע לי אפילו במידה ויש סתירה (ואין) ,ההסכם שהוא לטובת העובד הוא הקובע . האם אני צודק ?
שאלה נוספת :בהסכם ועד הנהלה סוכם: 1.שהחברה תתן מענק ללימודים גבוהים לילדי העובדים 2000 ש"ח לעובד 2. סעיף זה יכנס לתוקף מיום 1.10.2011 ,זה כל הניסוח. אני עדיין עובד החברה בתקופה זו. החברה רוצה לשלם את הסכום בינואר 2012 ואז כמובן כבר לא אהיה עובד החברה בתקופה זו ולכן הם טוענים שכבר לא מגיע לי .לטענתי : תחולת ההסכם היא שקובעת ולא זמן התשלום . האם אני צודק ??????
נתתי הסבר מפורט אנא תשובה מפורטת. תודה מראש , ליאור
הנך מבקש חוות דעת מפורטת, וזה לא המקום ליתן חוות דעת ופירוש להסכמים.
לטעמי, מבלי דעת על מה ניתן המענק, את המענק השני הנך אמור לקבל, אך יש לבדוק את תקופת העבודה והאם ההסכם מדבר על עבודה בפועל בעת קבלת המענק השני.
המלצתי לך, לפנות ליעוץ מקצועי על מנת לבדוק את זכאותך לשני הפרמטרים אותם העלת בשאלתך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר