אני עובדת כ-3.5 שנים בגוף ציבורי, מועסקת ע"י חברת כוח אדם גדולה. כעבור 9 חודשים מאז התחלתי לעבוד, המשכתי לעבוד דרך חברת בת של חברת כ"א המדוברת , זאת מכיוון שלמקום העבודה שלי אין תקנים ואינו מסוגל להעסיק אותי ישירות. במסגרת שינוי זה שונו תנאים סוציאלים שלי- הרחבת קרן פנסיה והוספת קרן השתלמות.
לפני כחצי שנה נוסף נספח לחוזה שלי - שינוי תתנאי העסקה- הועלתה לי המשכורת רטרואקטיבית מינואר 2011+ הוספת מס' ימי חופש ומחלה.
היום הודיעו לי מחברת כ"א שעליי לחתום על נספח חדש - שנקרא סעיף 14. לפי מה שהוסבר לי הנספח מפרט תנאי קבלת פיצויי פיטורין.
לא ברור לי למה אני צריכה לחתום על מסמך כזה. האם זה נחוץ / חובה/ לטובתי / לרעתי?
הערה: בחוזה המקורי שלי אין אזכור לסעיף 14 לחוק פיצויי פיטורין. כמו כן, בנספך שהוסף לחוזה שלי לפני חצי שנה ישנו סעיף המפרט איך יחולקו פיצויי הפיטורין (בהתאם למשכורת בכל תקופה.
אודה מאוד לעזרתכם ותשובתכם
ס' 14 לחוק קובע כי במקרה התפטרות של העובד או פיטורים ע"י המעביד העובד יהיה זכאי לקבל את הצבירה בקרן הפנסיה והפיצויים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר