שלום
הנני מועסקת בעיריית נהריה מ8/1993 .את עבודתי התחלתי עם 21 שעות עבודה לאחר מכן העלו לי ל24 שעות עבודה כאשר היה יום חינוך ארוך העלו את שעות עבודתי ל30 שעות שבועיות וכך עבדתי במשך שנים למרות שאין יותר יום ארוך .לפני שנה ביקשו ממני לעבוד 35 שעות כלומר חצי שעה לפני תחילת העבודה וחצי שעה בתום העבודה כאשר הייתי עושה זאת במסגרת 30 שעות עבודה.כיום שנה שנייה שאני עובדת 35 שעות שבועיות עם 90% משרה וללא תושספת שכר.לפי מה שאני יודעת ולפי הסכם קיבוצי 30 שעות עעבודה הן 90% משרה ולא כפי שאני עובדת כיום .אודה לכם באם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעייה.לפי ראות עיני אני תורמת 5 שעות שבועיות ללא שום תמורה.תודה מראש ובתקוה גדולה שתעזרו לי בפתרון מצוקתי.
פני לייעוץ פרטי שם תבהירי את כל הצריך הבהרה, כולל מהם שעות העבודה במשרה מלאה בדרוג בו את מדורגת וכיוצ"ב. כמובן שיש לשלם לך על כל השעות הנוספות שאת עובדת, אלא אם יש בהסכם הקיבוצי החל עליך הוראה אחרת
בברכה,
ענת רוזנר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר