מה קורה אם הוקלטתי ללא ידיעתי, ובשיחה נאמר על ידי שאני מבקש שישחררו אותי מפאת היחסים המעורערים ביני לבין המנהל במשך כחודש ושיתנו לי מה שמגיע לי עבור שנתיים עבודה . האם זה יחשב כמכתב התפטרות מצידי
למרות שלא אמרתי אני מתפטר אלא אמרתי לאור המצב שנוצר תפטר אותי ותן לי מה שמגיע לי ?
צריך להאזין להקלטה ו/או לזכור טוב מה נאמר, באם אמרת שהינך מעוניין להתפטר הרי שניתן לטעון כי הודעת על התפטרותך, באם נאמר על ידך תפטר אותי... הרי שהסיטואציה היא שונה.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
לא אמרתי בשום שלב אני מתפטר או מעוניין להתפטר. אלא נאמר תפטר אותי ותן לי מה שמגיע לי לאור המצב שנוצר והסביבת עבודה העוינת שנוצרה ותן לי מה שמגיע לי במידה ולא תרצה אחשוב מה לעשות בנידון ככה נאמר.
מצויין, אם כך אין לראות בך מתפטר ועל כן כל פעולה של מעסיקך לעשות כאילו הדבר הינו דרישה שלך להתפטר אינה לגיטימית, תבקש לקבל לידך את העתק ההקלטה אם תוכל ונא גש לייעוץ אישי בעניין זה.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר