שלום, עבדתי תקופה של מספר שנים במתקן אחד בחברת אבטחה. המתקן נסגר וחברת האבטחה לא הודיע לי על הפסקת עבודה או מקום חלופי. לא עבדתי כבר 12 ימים. פתאום הם התקשרו והציעו לי מקום עבודה עם אופן עבודה שונה - גם מאבטח וגם לשבת במוקד בלילה ולענות לטלפונים. עד היום הייתי רק מאבטח.
כאשר שאלתי מה קורה עם הימים בהם לא עבדתי, קבלתי תשובה שהם ימצאו פיתרון אבל כרגע מתמקדים במציאת עבודה.
יש לי שתי שאלות:
1. האם עבודה במוקד בנוסף לתפקיד של מאבטח היא הרעת תנאים?
2. האם אני יכול לסרב להמשיך לעבוד כל עוד לא סודר תשלום עבור ימים בהם לא עבדתי?בקשתי ממנכ"ל התחייבות בכתב על תשלום ימים אלו והוא סירב לתת מכתב כזה.
אודה מאוד על תשובה מפורטת.תודה רבה מראש
כדי לקבל תשובה מפורטת אני מציעה שתלך לייעוץ משפטי, שם ייבדק אם מדובר בהרעת תנאי עבודה. בד"כ עבור ימים שלא עובדים לא מקבלים שכר. אם הנך רוצה לסיים ולקבל פיצויי פיטורים, תוכל לטעון כי הנסיבות שישבת בבית ולא עבדת ולא תקבל שכר, הן הרעת תנאי עבודה ולכן, תהיה זכאי לפיצויי פיטורים אם תתפטר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר