שלום
הנני עובדת כמנהלת גן וכגננת בפועל בגן.לצערי הרב טרם לחתם חוזה בכתב ביני ובין המעסיק.
אך מלחתחילה החוזה שנשלח אלי ואמור היה להחתם וכמו כן נאמר לי בעל פה שעות העבודה שלי הן משעה שמונה ועד אחת וחצי מקסימום פרט ליום אחד עד השעה ארבע. כמו כן יש לי יום חופשי אחד בשבוע.
בפועל שעות העבודה שלי הן רבות יותר ומתחילת השנה כמעט ולא יצאתי ליום
חופשי בנוסף נזה כחטדש פלוס ישנה מצוקה קשה של עובדות ולכן אני עובדת נון סטופ משעה שבע בבוקר עד חמש אחהצ כולל יול חופשי שלי שהתמוסס לו בטיבעיות מחרידה.
פניתי למעסיק והראתי את פניו לנושא וזה בשיב לי ששעות אלו כלולות בתפקידי כמנהלת הגן ותפקיד המנהלת להשלים עובד כשחסר ולכן אני מקבלת שכר גבוהה יותר משאחר העובדות.
יש לציין שבבית אני עובדת שעות נוספות להכנת פעילויות ליום למחרת שעות שלא נספרות כלל. מכאן שבמקום חמש וחצי שעות ביום אני עובדת כמעט כפול כעשר שעות כל יום בפועל בגן לא כולל הכנות בבית ואיני מתוגמלת כלל.
אני מרגישה מנוצלת מאוד וטעם רע בפי.
המשכורת שלי עלובה למדי כשבעת אלפים שקלים לשני התפקידים יחד.
ברגע שמחלקים את שעות העבודה שלי החדשות לשכר שאני מקבלת יוצא שאני מקבלת פחות מכל עובד פשוט אחר שאין לו את האחריות והמסירות שיש לי.
אשמח לדעת האם המעסיק שלי צודק ואין הוא צריך להעלות את השכר שלי אם שעות העבודה עולות על השעות שנקבעו בעל פה או אכן עליי לשלם לי חשלם תוספת- ולפי איזה חישוב?
תודה
יעל
שלום רב,
אם הינך מנהלת גן יכול להיות שתפקידך נחשב משרת אמון - חשוב לבדוק את מכלול הנסיבות לענות תשובה מלאה ונכונה .
שיהיה בהצלחה - מיכל קמחי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר