ביתי בת שנתיים וחצי נפלה מבמה בגובה של מטר במהלך פעילות של יום העצמאות בביה"ס מבואות ים במכמורת. בעקבות הנפילה נגרמה לה עקמת ביד והיד גובסה מכף היד ועד הכתף לכ 4 שבועות לאחר מכן יבדקו את האפשרות אם יש צורך בניתוח. את מי אני אמורה לתבוע והאם יש לי קייס בכלל
שלום
ראשית , החלמה מהירה לבתך
לגופו של ענין
קיימת עילת תביעה כנגד חברת הביטוח שביטחה את הגן אליו היא
שייכת כל זאת במסגרת
פוליסת תאונות תלמידים
השאלה אם יוותרו אחוזי נכות כמו כן מספר ימי העדרות מהגן
בנוסף
יש צורך בפרטים נוספים כדי לבדוק האם היתה רשלנות מצד
ביה"ס שאירגן את האירוע
האם הבמה קבועה ואו היתה זמנית ?
האם בתך עלתה לבמה כשאת לצידה או היתה לבדה?
בברכה
עו"ד נריה כהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
אני אסביר את עצמי. חמותי עובדת בביה"ס מבואות ימים והתארחנו אצלה כמו בכל שנה היא לא הייתה במסגרת הגן. בעלי עמד לידה שזה קרה. הבמה לא הייתה מגודרת. והמדרגות לבמה היו תלולות. האם זה משנה?
בכל הקשור לפוליסת תאונות תלמידים הרי שבתך מבוטחת 24 שעות ביממה
גם אם הפעילות לא היתה במסגרת הגן
בכל הקרשור לתביעת נזיקין / רשלנות הרי שלדעתי ניתן לתבוע
על עצם העובדה שאיפשרו פעילות על גבי במה מסוכנת אך בסופו של דבר יש לבחון גם היבטים שונים שצריכים להילקח בחשבון
, ישנם מקרים שיש צורך גם לצרף חוות דעת מהנדס בטיחות כדי לבסס את התביעה ,
tאז את מי עלי בעצם לתבוע?
בכל הקשור לפוליסת תאונות תלמידים
יש צורך לברר באמצעות הגן אליו היא רשומה , מי חברת הביטוח המכסה את תאונות התלמידים
יש צורך בתקופת החלמה של כשנה שרק לאחריה ניתן להעריך את הנזק לאור גילה יש להתייעץ עם אורטופד ילדים מתי ניתן יהא להעריך את הנזק
בכל הקשור לתביעת נזיקין / רשלנות
יש לברר מי אירגן את האירוע ולמי שייכת הבמה
האם זו במה קבועה של בית הספר או במה שהובאה למקום
את מי לתבוע משאירים לעו"ד שמתמחים התביעות נזיקין
בהצלחה
עו"ד נריה כהן
זאת במה קבועה שעורכים עליה טקסים. מסתבר שגם לפני שנה בערך מישהי מהמורות גם נפלה שם ושברה את הרגל
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר