שלום וברכה, לפני כשנה וחצי עברתי תיקון ראייה בלייזר. מאז ועד היום אינני מצליחה לפקוח את העיניים בצורה עצמאית אלה רק באמצעות הפרדת העפעפיים עם הידיים בעדינות. אם אינני מצליחה לשלוט על פתיחת העיניים סובלת מתחושת שריטה רצינית בעיניים המלווה בכאבים עזים. במהלך היום כאבי עיניים ותחושה שיש לי עדשות קשות בעיניים. הראייה בעין אחת אינה טובה ואינה ניתנת לתיקון באמצעות משקפיים. הובטח לי בעיין זו שאראה טוב מקרוב ופחות טוב מרחוק. התוצאה שאינני רואה טוב לא מרחוק ולא מקרוב.
אינני רואה בעיין זו טוב לא מקרוב ולא מרחוק. למעשה משתמשת לראייה תקינה בעין שמאל בלבד. אני מקפידה ללכת באופן קבוע לביקורות שאני קובעת אותם. מבחינת הרופא אין לי כלום , נותן לי גלים ומשחות שלא עוזרים בכלל, בפעם האחרונה הקשה עלי להגיע אליו למרפאה ואף העליב אותי בפני כולם. התחושה שהיה רוצה להיפטר ממני אני ארוע לא מוצלח שלו. אינני יודעת מה לעשות, חשבתי ללכת לרופאים אחרים שיעזרו לי אך זה כרוך בתשלומים גבוהים כשאני עדיין משלמת עבור ניתוח זה. אני סובלת וחשבתי אם יד "קייס" לפנות לעו"ד במצבי זה. כן, חתמתי על טופס אזהרה בניתוח. כששאלתי את הרופא מה כל ההזהרות על גבי הטופס , צחק ואמר אל תתייחסי זה פורמלי בלבד. בהסברים של הרופא לפני הניתוח הוא אמר וקבע בוודאות שהיום עם כל המכשירים והשכלולים הרופאים מודעים לבעיות נדירות שעלולות להופיע כתוצאה מהניתוח אך - והוא הדגיש -כל בעייה היום ניתנת לפיתרון. וזה מה שגרם לי לבסוף להחליט לעשות את הניתוח. את הבעייה שלי הוא לא מצליח לפתור. מה עושים? לתשובה אודה.
יעל שלום,
חשבת נכון, אליך לפנות לעו"ד המתמחה בתחום הרשלנות הרפואית.
יש לבחון באופן מדוקדק את כל המסמכים הרפואיים ולאחר מכן לקבל החלטה האם להגיש תביעה.
בכל מקרה על מנת לקבל פיצוי תצטרכי לקבל חוות דעת מומחה שבה יופורטו הנזקים שנגרמו לך.
משרדנו מתמחה בתביעות רשלנות רפואית, נשמח לסייע לך.
משה טייב, עו"ד
לב-טייב, משרד עורכי דין
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
ליעל שלום
אפשרות התביעה שעומדת בפנייך הינה
תביעת נזיקין מסוג - רשלנות רפואית
כדי שיהיה לתביעה סיכויי הצלחה יש
צורך לצרף אליה חוות דעת רופא
המתמחה ברפואת עיניים
שבו תפורט הרשלנות במעשה או מ חדל ושיעור הנזק שנגרם לך
ישנם מקרי רשלנות רפואית רבים
בתחום של רפואת עיניים
חלקם נובעים מכך שרופא מודע כי הפציינט איננו מתאים לניתוח מסוג זה ולמרות זאת הוא מבצע זאת
משרדי טיפל ומטפל בתיקי רשלנות רפואית רבים , ברור מאליו כי יש צורך להפנותך לבדיקה מיקדמית
לרופא מומחה בתחום העיניים
אשר יעריך אם יש מקום בנסיבותייך לחוות דעת רפואית , במידה ואכן
הרופא התרשל וגרם לנזק
תוכלי להגיש תביעת נזיקין
בברכה
עו"ד נריה כהן
נריה כהן ושות - עורכי דין
ראשית תודה לתשובה, רופא מומחה בתחום העיניים שיבדוק ויעריך את מצבי - זהו בדיוק השלב שאני החלטתי לעבור בקרוב. שאלתי היא - האם אני יכולה ללכת לכל רופא מומחה שאבחר ועם זה לגשת למשרד עוה"ד , או - האם אני צריכה שמשרד עוה"ד יפנה אותי למומחה?
ליעל שלום
בדרך כלל משרד שעוסק בתביעות רשלנות רפואית יפנה לרופא מומחה
שיתן חוות דעת רפואית
בברכה
נריה כהן עו"ד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר