שלום .
עברתי תאונת דרכים במסגרת עבודתי ולכן הוכר המקרה כתאונת עבודה .
בית המשפט מינה מומחה מטעמו שקבע שיש לי נכות של 10% ורק לאחרונה קבע הועדה לאחר ערער בביטוח לאומי 0% .
שאלתי :
מה לדעתך יקבע השופט ששלח אותי למומחה מטעמו 0 או 10 .
כיצד יתרשם השופט מה- 0% בהחלטה שלו לדעתך .
באם אלך לבית דין לעבודה מה לדעתך יעשה השופט שם במקרה שלי .
תודה
לנילי שלום
אם התאונה שלך היתה תאונת דרכים
בלי שום זיקה לעבודה הרי שהדרך היחידה להוכיח כי נותרו לך אחוזי נכות הינה בבקשה שמוגשת לבית משפט במצורף לתביעה ובה מתבקש בית המשפט למנות מומחה רפואי מטעמו
מאחר והתאונה שלך הינה תאונת דרכים / עבודה הרי שבמידה ונבדקת לראשונה ע"י מומחה רפואי מטעם בית משפט הרי קביעתו היא המחייבת לענין התביעה האזרחית
אילו היית נבדקת ע"י הועדה הרפואית של הביטוח לאומי בטרם נבדקת ע"י רופא בית המשפט הרי שקביעתם היא המחייבת ובית משפט לא היה ממנה לך רופא מטעמו אלה במקרה חריג שבו התרשם כי נפל פגם כלשהוא בהליך קבלת ההחלטות במוסד לביטוח לאומי
בברכה
עו"ד נריה כהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
נילי שלום,
ככל שמומחה בית המשפט קבע את נכותך קודם לקביעת הביטוח הלאומי, הרי ש 10% כקביעת המומחה מחייבים את בית המשפט.
חבל לפנות לבית הדין בשלב זה. כל סכום שיתקבל מביטוח לאומי ינוכה מהתביעה המתנהלת בבית המשפט.
בהצלחה
סיגל רייך-הלל, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר