לפני 11 חודשים עברתי תאונת דרכים ומאז אני בחופשת מחלה נפגעתי בכתף ימין ועדין מבצע שלוש פעמים בשבוע פיזיוטרפיה במחלקת השיקום
לשאלת עורן דין שרציתי שיטפל במקרא נאמר לי לא לפנות לביטוח לאומי
על פי החוק אני חייב להחליט בתוך חודש מה עלי לעשות
אשמח לקבל את תגובתכם
בנוסף - כאשר פניתי לאורטופד ושאלתי מה לדעתו אחוזי הנחות לא רצה לתת תשובה ברורה ואז הבינותי כי על מנת לקבל תשובות יש לשלם כ 6000 שח לחוות דעת נראה לי סופר מוגזם ביחוד שאין אני יודע אם יש נחות על פי חוק או לא ובערך כמה אשמח לקבל הפניות לרופא מתאים
היי א'
אינני מבין- אם הנסיבות מהוות תאונת עבודה, חד משמעי יש לפנות למוסד לביטוח הלאומי אינני יודע איך מסרו לך אחרת.
אינך צריך לשלב זה חוו"ד מומחה אורטופד והסך אינו רלוונטי שכן יש עלות לחוו"ד ראשונית. ובכל מקרה אם מדובר בתאונת עבודה אינדקציה לנכות תקבל מהמוסד בהגשת תביעה לנכות אם תגיש.
אתה זקוק לליווי משפטי לפי השא'.
מקווה שעזרתי
אסף
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
התאונה נחשבת לתאונת דרכים
היי א'
התאונה יכולה להיות תאונת דרכים עבודה במשולב.
אינני מבין. הכוונה פנייה למוסד לתביעה נכות כללית ? .לפי השא' התרשמתי כי המדובר בתאונת דרכים עבודה שיש לפנות תוך 12 חודשים מיום הפגיעה למוסד...נא הבהר.
בברכה,
אסף
התאונה היתה בלילה ללא שום קשר לעבודה
בפניתי הראשונה לביטוח לאומי לאחר שלושה חודשים לקבלת דמי פגיעה נענתי בשלילה מאחר ולא מדובר בתאונת עבודה
עורך הדין שרציתי שיתפל בתביעה מול אבנר אמר לי לא לפנות לביטוחמ לאומי לנכות כללית
ושאלי אם אני חלא מגיש טביעה לביטוח לאומי אלה רק לאבנר מה אני מפסיד ? או אלול שלא לקבל
או שרצוי להגייש תביעה לביטוח לאומי ואז נאמר לי כי אני יכול רק בתוך 12 החודשים מקרואת התאונה
כמוכן עד היום לא חזרתי לעבודה פיזית מאחר ויש לי הגבלה בתפקוד פיזי של יד ימין
ששאלתי על אחוזי נכות אם בכלל לא קיבלתי תשובה של כמה משואר
תודה
תמיד תוכל להגיש תביעה לנכות כללית ולא תוך 12 חודשים, אם תקבל תגמול כלשהו בגין התאונה הרי שיקזזו את זה בתביעה העתידית כנגד מבטחת החובה.
אחוזי נכות רפואית- לא מתפקיד עו"ד להעריך , אם ישנה מגבלה קבועה סביר להניח שנותרה לך נכות.
לא אוכל להמליץ על רופאים.
בברכה,
אסף
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר