שלום
לפני כשבועיים נסעתי באוטובוס בדרכי לעבודה, הנהג בלם ואני עפתי וחטפתי מכה חזקה בגב התחתון, באגן, בזרוע. הלכתי למיון, לא היו לי שברים רק מכות יבשות. לאחר יום הופיע שטף דם גדול ועמוק באגן ובזרוע וסבלתי מכאבים שממנעו ממני לשבת.
חזרתי לאחר שבוע לעבודה.
מאגד מסרו לי טפסים להגשה לביטוח איילון.
רציתי לדעת מהו הסכום שסביר לתבוע מהביטוח ?
את השכר עבור הימים הללו המעסיק שלי משלם והוא יתבע את הביטוח הלאומי. זה ללא השעות הנוספות שאני נוהגת לעבוד.
אשמח להתיחסותכם
תודה
רונית
שלום
ככלל לא מומלץ למהר ולסגור את התיק הגם שנראה בשלב הראשון שמדובר בחבלות יבשות
ציינת שנגרם לך שטף דם האם צילמת זאת ?
רצוי להמתין פרק זמן מסוים
ואז במידה וכל הבדיקות הרפואיות
תקינות לפנות לחברת הביטוח
במידה ואין סיכוי לאחוזי נכות המקסימום שניתן לתבוע הינו פיצוי על כאב וסבל ( עד כ 16500 ש"ח)
בדרך כלל ניתן לקבל זאת על שבר ללא נכות או פציעות שבעקבותיהם נזקק הנפגע/ת לטיפול ממושך
כמו כן הפסדי שכר במידה וישנם
והוצאות במידה ונגרמו
בסופו של דבר מדובר במשא ומתן
בהצלחה
בברכה
עו"ד נריה כהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
ראשית תודה על המענה המהיר.
צילמתי את שטפי הדם, זה מאוד מרשים :-)
לגבי הפסדי השכר, כפי שציינתי אני רגילה לעבוד 12-13 , דהיינו 4-5 שעות נוספות ביום שעליהם אני לא מתוגמלת דרך הביטוח הלאומי. סך הימים שלא עבדתי - 5 ימים.
בנוסף, בגלל שלא יכולתי לנהוג שלחתי את ילדיי במוניות לחוגים, אבל לא לקחתי חשבוניות.
למען האמת איני נזקקת כעת לטיפול רפואי .
קיבלתי מאגד טפסים לפניה לביטוח איילון - אני לא יודעת באיזה סכום פיצוי לנקוב...
תודה
רונית
רונית!!
מניסיון אישי בתביעת נזיקין אל מול חב' הביטוח,אני מייעץ לך שלא(מדגיש שלא)לפנות אישית לחב' המבטחת.אם את רוצה טיפים נוספים ,את מוזמנת להשאיר לי במייל את הנייד שלך.
אני איני עו"ד,אלא אדם פרטי המנסה לקבל את אשר מגיע לו כדין.
בהצלחה.
ניתן להאריך את גובה הפיצוי לו את זכאית רק לאחר עיון במסמכים הרפואיים הנמצאים ברשותך. במידה ותהיי מעוניינת נא העבירי את המסמכים לעיוני ומספר הטלפון שלך ואוכל לייעץ לך בעניין.
עו"ד גיא לוי
רונית שלום,
רצוי כי לא תפני בעצמך אל חברת הביטוח - איילון, שכן סביר להניח שפניה אליהם באמצעות עורך דין אשר מתמחה בתאונות דרכים תניב פיצוי גבוה יותר.
בברכה,
איחולי החלמה מהירים
רועי נתיב, עו"ד
יורם נתיב ושות' - משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר