שלום
עברתי תאונת עבודה ב.ת 16.5.10 ומאז אני סובל מכאבים חזקים במרפק וזרמים באצבעות ורדימות ונפחות ביד במיפוי עצמות מעיד על קליטה מוגברת קלה ולא אחידה עברתי וועדה רפואית ראשונה עם 20 אחוז זמנית לארבעה חודשים הוזמנתי לוועדה שניה +הזמנה לעשות צילום רנטגן מטעם המוסד לביטוח לאומי בצילום רנטגן תקין בוועדה הורידו את אחוז הנכות ל 10 אחוז זמנית כי היה לי נפחות ושינוי צבע כף היד ועכשו יש לי עוד וועדה ב.ת 24.5.11 ויש מסמכים מרופא מומחה באורטופדיה ומנתיח בבית חולים שיש לי תסמונת ל CRPS לאחר שערך בדיקה ביד שלי כי יש לי שינוי צבע בכף היד ורדימות ונפחות וזרמים באצבעות ואניני מסוגל להרים חפצים למרות שאני עדין עובד בעבודה אחרת ממשי האיתי עובד בה מה הסיכוי שאני יעבור את הוועדה בהצלחה וכמה אחוזי נכות יקבעו לי ואך אפשר לשכנע את הוועדה שאני עדין סובל מכאבים
אהלן ניסים
משאלתך עולה כי אתה מצוי בוועדת ערר.
רצוי כי תשקול להגיע לוועדת הערר תגיע עם חוות דעת רפואית משלך על שלל ההיבטים בתיק , אזי אתה משפר הסיכויים לעבור את הוועדה "בהצלחה".
בברכה,
עו"ד שבת אסף
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר