שלום רב!
שאלתי היא בנושא גישור בבית המשפט.
מהו ההליך של הגישור?
באם הוצעה פשרה של סכום מקובל, אך התובעת סירבה בכל תוקף.
כעת לאחר שהבנתי שהייה חיבור מאד מאד מעניין בין עו"ד שייצג אותי לבין ב"כ התובעת החיבור כמובן הייה נגדי וכלל לא מצא חן בעיניי בצורה חזקה שיתוף פעולה של שלוש על אחת...(כמובן שכל העניין הוא בגלל חוסר של תצהירים ומסמכים רלוונטים שלא קיימים בתיק.....)
כמו כן אציין שמשכתי את התיק שבועים לפני שלב ההוכחות ועו"ד החדש שמייצג אותי ביקש הצגה של מסמכים ע"י התובעת אך הוא נענה ע"י עו"ד שלה "התובעת מסרבת להגיש לך מסמכים..." והדיון נדחה באופן פתאומי ע"י עו"ד של התובעת, בטענה שהיא אינה בקו הבריאות, כיומיים לפני ההוכחות.... כעת נקבע דיון לשלב ההוכחות לספטמבר שכמובן ובהחלט אני מחכה לו בקוצר רוח עו"ד של התובעת יצרה קשר עם עו"ד החדש המייצג אותי ומתחננת להגיע ל"גישור -פישור" בבית המשפט בטענה שהיא אינה מעוניינת להגיע לשלב ההוכחות כללללל והיא רוצה לחסל את התיק מבלי להגיע לספטמבר.
האם אני יכולה לסרב להגיע לגישור?? ואם אני מסרבת לגישור מה קורה עם התיק כאשר עו"ד של התובעת לא מעוניינת כלל להגיע לשלב ההוכחות הרי היא דחתה אותו בעבר??? הצעתי לתובעת סכום מכובד של 25.000 ש"ח 3 פעמים ואף הייתי בביתה פעמים רבות אך היא טענה שהיא תתחשבן עימי ולבסוף תבעה אותי בסכום של 500.000 ש"ח , כמו כו ירדה ל 58.000 ש"ח ועכשיו היא מיואשת, אני איני מעוניינת לשאת ולתת עימה את הצעות הפשרה שלי היא שללה מספר רב של פעמים....
מודה לכם מקרב לב!!!
שלום רב,
הליך גישור מחייב הסכמת שני הצדדים. בהעדר הסכמה לא ניתן לכפות הליך של גישור.
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר