לפני כשנה חתך אותי בכביש רוכב אופנוע צעיר (כאשר אני נוהג ברכב עבודה) .
מייד לאחר ההיתקלות רוכב האופנוע הצעיר התקשר לאביו שהגיע למקום כעבור מספר דקות. אביו של הרוכב שכנע אותו שהוא לא מרגיש טוב ומייד הזמין לו אמבולנס, ומאותו יום לא שמעתי מהם.
מעסיקי בעבודה הוריד לי 2000 שקלים מהמשכורת על הנזק שנגרם לרכב, למרות שטענתי כי איני אשם בתאונה.
היום, כעבור שנה, קיבלתי מכתב מבית דין לתביעות קטנות בו נמסר לי כי אביו של רוכב האופנוע תובע אותי על הוצאות אמבולנס ועל הפסד יום עבודה שלו. מבחינתי איני אשם כלל בתאונה, ולא מבין למה עליי לשלם הוצאות שכאלו, מה גם שאיבוד יום העבודה של האבא אינו באחריותי.
מה עליי לעשות במקרה כזה? האם להגיש תביעת נגד על 2000 השקלים ששילמתי למעסיק כתוצאה מהנזק שנגרם לי לרכב? או שמא ליצור קשר עם התובע?
האם בכלל אני זה שאמור לשלם החזר הוצאות אמבולנס או שמא חברת הביטוח של האופנוען?
תודה רבה!
מיה שלום
אכן הוצאות אמבולנס משךלמות או ע"י קופת החולים או ע"י חברת הביטוח שביטחה את האופנוע בביטוח חובה.
אם אינך אשמה בתאונה תגישי כתב הגנה ותביעה שכנגד על ההוצאות שנגרמו לך תוצאת התאונה, בטוענה שהוא זה שגרם ואשם בתאונה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר