מה סכום שפוסקים במקרה הבא,
התגרשתי לפני חצי שנה (שני ילדים ברקע)עכב מגורי אבי אישתי בביתנו,למרות דרישותיי הוא סירב לעזוב את ביתיינו וכול הזמן רב איתי דברתי איתו הרבה פעמים שמה שיקרה בסוף הוא ייפרק את ביתנו ולא עזר(יש לי הקלטה מצולמת של שיחה אחת),ביתו עמדה לצידו ,עד שנמאס לי וביקשתי להתגרש ואף התגרשתי,אבי אישתי הינו אדם אמיד מאוד ומגוריו בביתנו היה עכב קשר חולני עם ביתו,קשר שלא היה ידוע בעוצמתו טרם הנישואין.
במהלך חודשיים של הליך גרושין הוגשו נגדי הרבה תלונות סרק במשטרה וצווי הגנה בבית המשפט,יש לי הוחכות חותכות שהתלונות היו סרק והכול שקרים.
כתוצאה מהתלונות הורחקתי מבייתי מס' פעמים והדבר נודע במקום עבודתי והייתה לי בושה אדירה
1.האם אני יכול לתבוע את אביה על כך שבעצם הוא גרם לי לגירושין ולחיות ברמת חיים נמוכה עכב הגירושין שלא לדבר על הנזק לילדיי, יש סיכוי לתביע זו.
2.מה פוסקים כפיצוי על תלונות סרק על אלימות רצון להרוג מסוכנות לילדי ועוד שלל האשמות שהופרחו במשטרה ובבתי המשפט(התיקים נסגרו).
מצבי הכלכלי קשה מאוד מנגד אשתי חייה חיי מותרות האם זה משנה
שלום רב,
מציע שתפנה שאלתך לפורום גירושין ומשפחה המתנהל באתר.
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר