שלום לפני מספר ימים יצאה רעייתי עם רכבה מעבודתה הבייתה במהלך נסיעתה נסעה אחרי משאית לימוד נהיגה בפנייה ימינה נעצרה המשאית ורעייתי פגעה במשאית עם הפנס הקדמי ימני ושברה אותו מורה הנהיגה ירד לבדוק מה קרה וגם רעייתי וראו שרק הפנס ימני נשבר המורה ביקש מרעייתי שיתקדמו ויעצרו במקום שלא יפריעו לרכבים אחרים לאחר עצירתם יצרה רעייתי עימי קשר טלפוני וסיפרה לי את המקרה דיברתי גם עם המורה נהיגה והוא אמר לי שרק הפנס הימני נשבר ברכבנו ואין שום נזק נוסף תוך כדי שיחתנו שמעתי בום חזק דרך הטל והמורה אמר לי כדאי שתגיע כעת יש לך נזק ברכב כי רכב פגע ברכבה של אישתך והדף אותו לתוך המשאית הגעתי לשם תוך כ 10 דקות נהג הרכב הפוגע כבר לא היה שם יש לציין שחיי רעייתי וחיי המורה ניצלו בנס כי הם עמדו בין הרכב לבין המשאית והצליחו לברוח אם לא היו נמחצים למשאית יש לציין כי לנהג הפוגע אין ביטוח והרכב רשום על שם בנו ונתן למורה נהיגה רק מס רכב ומס טל שלו ואמר שתעודת הביטוח נמצאת בבית והוא ממהר ומסתבר שאין לו ביטוח ולאחר שמאות מסתבר שהרכב טוטלוס ולמשאית נגרם נזק של כ 2000 שח וכעת הנהג הפוגע טוען שהנזק בחלק הקדמי היה כבר קודם והוא רק גרם נזק בחלק האחורי ואת זה הוא מוכן לשלם ויוכיח שהיה כבר נזק בחלק הקדמי ושאלך לבית משפט אציין שהנזק מאחור נאמד עי שמאי ב 7000 שח ומקדימה ב8000 שח ויש לי דוח של מורה הנהיגה על התאונה מה אני יכול לעשות מול חוצפתו המתנשאת של הנהג הפוגע ועל מה אוכל לתבוע אותו כי אין לי ברירה אודה מאד מאד על תשובה מהירה בכבוד רב יהונתן
אהלן יהונתן,
עפ"י תיאור המקרה באירוע הראשון המדובר בנזק עצמי בלבד שלך ( פנס הרכב) ובהמשך ארע נזק נוסף במוקד קדמי משמעותי הרבה יותר.
עליך ראשית לקבל את כספי המוקד האחורי כסך שאינו שנוי במחלוקת ובהמשך לתבוע את יתרת הנזקים בגין מוקד קדמי ויש להסתייע בדו"ח שמאי ובעדות הנהג הראשון אשר הוא ואשתך נוכחו בנזק הראשון.
בהצלחה,
בברכה,
עו"ד שבת אסף
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 055-4533026
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר