שלום רב ,בתאריך 11.2.11 התנגשה בי נהגת לאחר שחצתה צומת באור אדום אך לא מודה ונושא זה נמצא בתהליך בירור בבית המשפט,בינתיים פניתי לסוכנות הביטוח שלי והופנתי לאדם מטעם סוכנות הביטוח שלי שמטפל בצד ג' שלא עובד בסוכנות עצמה ,אדם זה ייעץ לי לתבוע את חברת הביטוח שלי ולאחר שיתבררו נסיבות התאונה בבית המשפט נתבע את חברת הביטוח של הנהגת לכן הפנה אותי למוסך שאמור להיות מוסך הסדר מה שבפועל לא נכון , שאלה ראשונה ,האם יכולתי להמתין עם התביעה של חברת הביטוח שלי עד להכרעת בית המשפט?,ומי אמור לספוג את הפרש בהשתתפות העצמית ?ובעניין תביעת העדר תביעות כנגד חברת הביטוח של הנהגת לפי איזה תחשיב זה מתבצע?והאם כל התנהלותו של האדם מסוכנות הביטוח שלי היא תחת אחריות הסוכנות עדיין?
דורון שלום,
אם צד ג' אינו ומודה באחריותו, את יכול לתבוע אותו ואת חברת הביטוח שלו בגין כל נזקייך תוצאת התאונה. אם החלטת לתבוע את חברת הביטוח שלך, תוכל לתבוע אותו בגין הנזקים הנלווים, היינו השתתפות עצמית, והעדר תביעות, היינו העליה בפרמיה בשיעור של 7.5% בגין תביעת הביטוח. תבקש מהסוכן שלך אישור מתאים.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר