רציתי לדעת כל כמה זמן לפי החוק יש לכייל מצלמה אלקטרונית ?
ליאת שלום,
החוק לא קובע את משך הזמן שצריך לכייל את המכשיר. המשטרה אמורה לפעול בהתאם להוראות היצרן. במקרה של מצלמת המהירות האלקטרונית נפסק לפני מס' חודשים על ידי בית המשפט המחוזי ב"ש כי המשטרה לעולם אינה מכיילת את המכשיר ומכאן שהתוצאה המתקבלת מוטלת בספק- בית המשפט זיכה את הנאשם מעבירה זו.
הנושא מורכב מכדי שתטפלי בו בעצמך, אך אם בחרת לשחק בעורכת דין אני ממליץ לך שתלמדי את הנושא לעומק, תקרי פסיקה חקיקה ואת הוראות ההפעלה של המשטרה. רק כך תוכלי להצליח כיוון שהמערכת כולה מוכוונת הרשעה במקרים כגון שלך.
בהצלחה,
ערן בן-עמי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
עניין הכיול אינו תרופת פלא.יש כל כך הרבה צדדים הנוגעים לעצם הצבת המכשיר ותחזוקתו.עניין הכיול הינו רק קצהו של פסיק.בניגוד לחברים צעירים הרי אני ממרום וותק שנותי מאמין בנהול משפט כדי להתפשר בזול.
בל נשכח על הסדר טיעון אין ערעור
החכמה היא לקנות בזול
מה רע לסיים תיק ללא פסילה.
ללא נקודות חובה בצידה של ההרשעה.
עו,ד ארבל היקר,
אם אתה רומז כי אתה ממליץ ללקוחותיך ל"קנות בזול" כדבריך, משמע, לעשות שוק בפי העם, ולא לעמוד על זוכיותיהם הבסיסיות כאשר הם חפים מפשע אז גישתי שונה. אני מאמין שכל אחד יכול לעמוד על הזכויות הבסיסיות ולהיות זכאי אם הוא חף מפשע. בל נשכח שהסדר טיעון מוביל להרשעה וכתם בגיליון ההרשעות שלא לדבר על פסילה על תנאי לכל הפחות בנוסף לקנס כספי כבד....בהרבה מקרים מסתיים גם בפסילה בפועל כך שמקרה אחד אינו יכול ללמד על אחרים. כל מקרה לגופו.
בהצלחה לך ליאת,
תוכלי לבחור היטב את הדרך הטובה ביותר האפשרית על אף שכל בחירה היא בעלת משמעות כספית, כזו או אחרת....
ערן בן-עמי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
אינני רומז -אני ממליץ מפורשות ללקוחותי להיות פרקטיים. אכן כיף להלחם אך לא עד טיפת דמו האחרונה של הלקוח. המונח זיכוי הינו מצרך נדיר במערכת. לעומת זאת פשרה מוחצת ובלתי כואבת הינה חסינת ערעור.
לא בכדי אני סבור כי מלאכתי זהה לזו של הרופא המרדים-קרי לגרום שהניתוח ההכרחי ייכאב ה כ י פחות.
מילותיך" להיות זכאי אם הוא חף מפשע..."יפות ונאות
אך מה נעשה אם המציאות היא אחרת ומספר הזיכויים אפסי
let s face the truth
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר