שלום,
קבלתי זימון למשפט אחרי ששוטר ארב ליד מעבר חציה. אני חושבת שהיו מס' דברים לא תקינים בהתנהלות ושאין סיבה אמיתית לשלול לי את הרישיון. אלו הדברים :
1. השוטר ממש "ארב" למכוניות ואני יודעת שהוא קיבל הוראה "להביא כמה שיותר דו"חות" - שמעתי את הקצין מורה לו
2. אני משוכנעת ב100% שלא נהגתי בחוסר זהירות ושלא התקרבתי באופן מסוכן להולכי רגל. מה קורה במקרה כזה? זה מילה שלי מול מילה שלו
3. יש לי רק עבירת תנועה אחת ב12 שנה האחרונות מאז שקבלתי רשיון (לא חמורה)
4. השוטר שעצר אותי היה ללא מדים וללא כובע (נדמה לי שזה לא תקין)
5. אני לא מצליחה להבין מילה ממה שהוא כתב לי בדו"ח. זה בכתב בלתי קריא לחלוטין.
אשמח לחוות דעת מה עלי לעשות. תודה מראש!
שלום בית המשפט פסל לי את הרישיון לשנה ועדיין לא היה פסק דין עוד חודשיים זה יהיה שנה...האם משרד הרישוי יחזיר לי את הרישיון כל עוד לא היה פסק דין?(אני נהג של 12 שנה)
בנוסף לשאלתי הראשונה אם ואני אקבל את הרישיון בדיוק לאחר שנה יש סיכויי שבית המשפט יאריך את הפסילה עוד ועוד אפילו שלא היה משפט.
שלומי,
שאלתך לא ברורה. כיצד אתה פסול לשנה עם בית משפט עדיין לא גזר את דינך?
האם אתה פסול עד תום ההליכים.
לאחר שתסביר את הסיטואציה ניתן יהיה לענות לך...
בברכה,
ערן בן-עמי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
עד תום ההליכים עדיין לא היה גזר דין...עוד חודשיים זה יהיה שנה והבנתי שאני מקבל את הרישיון בתום שנה כל עוד לא נגזר עליי גזר דין מה דעתך?
אני פסול עד תום ההליכים האם לאחר שנה בדיוק אקבל את רשיוני ממשרד הרישוי במידה ועדיין לא יהיה גזר דין?
אין לי ספק שבמקרה הזה ניתן יהיה לעשות הרבה על ידי פנייה לעורך דין מקצועי אשר יבחן את חומר החקירה ויפעל בהליך שיוביל לאחת משתיים: צמצום הנזק הצפוי, דהיינו עיסקת טיעון מקילה או ענישה מקילה בבית משפט, לחילופין ילחם במסגרת הוכחות עד אשר ימצאו אותך זכאית.
הכל בהתאם לראיות שקיימות בתיק.
בברכה,
ערן בן-עמי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר