סעתי בכביש החוף לכיוון חיפה,ביציאה לחיפה, לא שמתי לב שנכנסתי למתחם הבן עירוני, תפסו אותי במהירות של 116 קמ"ש, הזמינו אותי למחרת לקצין תנועה, ושללו לי רשיון הנהיגה לחודש ימים. אני מוזמנת למשפט בחיפה. רציתי להתייעץ אתכם לגבי אפשרויות ההגנה, ואם אפשר להתמודד עם התיק לבד בלי שירותי עו"ד, ואיך השופטים מתייחסים לעניין, ואיזה עונש אני צפויה לקבל? תודה
מיטל, שלום!
ראשית אני חושבת שטעית שציינת שנכנסת למתחם בינעירוני, כיוון שאחרת לא היית מקבלת הזמנה למשפט אלא דו"ח. אם אכן טעית והמדובר בדרך עירונית ולכן הואשמת כנראה במהירות 116 קמ"ש במקום 50 קמ"ש או במקום המהירות שהופיעה בתמרור המורה על הגבלת מהירות בדרך עירונית.
חשוב שתדעי, כאשר נהג חדש מורשע בעבירת מהירות, כל עבירת מהירות, גם קנס 250 ש"ח ללא נקודות, בבואך לחדש את רישיון הנהיגה שלך במשרד הרישוי תאלצי לעבור מבחן עיוני ומעשי (טסט ותאוריה) וכן, תיהיה נהגת חדשה לשנתיים נוספות.
לעניין העונש, העונשים המקובלים בדר"כ בבית המשפט הינם פסילה בפועל, פסילה על תנאי וכן, קנס.
אני ממליצה לך בחום לפנות לעו"ד לצורך ייצוג בתיק כזה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר