שלום,
אני גרה בתל אביב כבר שנתיים אך לא החלפתי את הכתובת בת.ז מפני שהרכב שלי היה על שם אבא שלי והבנתי שאי אפשר להוציא תו חנייה אזורי אם הרכב לא בבעלותי. אז לא הייתה לי סיבה להחליף את הכתובת.
עכשיו קיבלתי בדואר דוח על חנייה קרוב מידי לצומת מתחת לבית שלי. אני רוצה לבטל את הדוח..
אני יודעת שאם מוציאים תו חנייה ומראים חוזה שכירות רלוונטי לתאריך הדוח מבטלים דוחות רטרוספקטיבית. השאלה אם זה תקף גם כשאני מוציאה תו חנייה על הרכב החדש?
ואם לא, האם יש סיכוי לבטל את זה בטענת מצוקת חנייה? ואם כן, האם זה אני מבטלת (בהצהרה שאני הייתי הנהגת ברכב) או שהעלים (אבא שלי) צריך לגשת?
קרין שלום,
ישנו נוהג בעיריית ת"א לבטל עד 2 דוחות בשל מצוקת חנייה. כמו כן, את יכולה לבקש את ביטול הדו"ח אם מתקיימות אחת מן העילות לביטול דו"ח חנייה.
מה שחשוב הוא שהרכב היה בחזקתך(בבעלות אביך) בזמן הרלוונטי לביצוע עבירת החנייה אף כי היום הרכב כבר לא נמצא בבעלות אביך. את יכולה לצרף לבקשה את תצהיר האב המעיד כי הוא נתן לך את החזקה ברכב.
את התו יכול אביך לבקש-אך התו ינתן לאזור בו גר אביך.(אם אתם באותו אזור אז אין בעיה) , אם את מתגוררת בת"א באזור אחר (והרכב החדש רשום ע"ש האב זו בעיה בדר"כ הם לא מאשרים "אזור כבקשתך").
בהצלחה,
מנהל הפורום,
דורון ויגלר, עו"ד
• התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
היית לי לעזר רב.
ומהירות התגובות פה היא מסחררת.. איזה כייף:)
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר