שלום!... לפני כ3 שנים נתפסתי על מהירות מופרז+ רמה נמוכה אך "לא חוקית" של אלכוהול... רכבי ורשיוני נשללו ל30 יום וזומנתי למשפט.
כמובן ששכרתי את שרותיו של עו"ד שקבל ממני את חצי השכום שעליו סכמנו כמקדמה, את השאר היה אמור לקבל לאחר המשפט. הוא דחה את המשפט כמה פעמים, למעשה עד היום ולמען האמת שלא דברתי איתו קרוב לשנה וחצי ואין לי מושג איפה זה עומד... אבל אני מפחדת לפתוח תיבת פנדורה.
נעצרתי כמה פעמים ע"י המשטרה לבדיקות שגרתיות אך רשיוני בתוקף כך שלא נראה לי שבוצעה שלילה ללא ידיעתי... בנוסף, קבלתי לפני כשבועיים דו"ח על אי עצירה בעצור, ניסיתי לשלם אותו באינטרנט אך הוא לא מופיע ולא ניתן לשלמו. כמו כן בדקתי באתר הגבייה שם מתקבלת הודעה "אין לחייב תיקים פתוחים"...
שוב, יש בי פחד עז לפתוח את נושא המשפט, כולי תקווה שהוא פשוט הוציא אותי מזה איכשהו...
מודה מראש על תגובתכם, מיכל.
מיכל היקרה,
את מתנהגת בשיטת ה"יען" קרי, מעדיפה לטמון את ראשך בחול. אם הואלת בטובך לפנות לפורום היית יכולה באותה מידה לפנות לעו"ד המייצג. לגופו של עניין לא סביר שהמשפט הסתיים ועורך דינך לא יידע אותך!
לעניין הדו"ח האחרון- אם לא הצלחת לשלם את הדו"ח באמצעות האינטרנט, פשוט גשי לסניף דואר עד 90 ימים מקבלת הדו"ח ותהיה לך קבלת תשלום ידנית.
בברכה,
מנהל הפורום,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר