חניתי בחנייה של סופר מרקט הנמצא ברחוב חד סטרי, ביציאה מהחניון לא מופיע שום שלט תנועה, פניתי שמאלה (לא ידעתי שאני נגד כיוון התנועה) מייד אחרי שפניתי ראיתי מולי שלט אין כניסה לצומת הבאה וכל הבנתי שאני לא בכיוון הנכון, מייד הסתובבתי , בעודי מבתובבת עם הרכב הגיע שוטר על אופנוע ונתן לי דוח של 500 ש"ח. הסברתי לו שביציאה מהסופר אין שלט ושהוא ראה שבדיוק הסתובבתי כי הבנתי את הטעות, לטענתי הייתי צריכה לזכור את תמרור הכביש החד סטרי שדרכו נכנסתי ולצאת מהסופר לכיוון הנכון.
מצטערת על האורך... אני חושבת שהדוח ממש לא הוגן האם כדאי להישפט?
עינת שלום,
חסרים לי מעט נתונים על מנת שאתן ייעוץ מתאים. למשל האם ישנה כניסה אחת לחניון או יותר? באיזה צד הוצב תמרור המורה על כביש חד סיטרי ועוד.
ישנן עוד אופציות לפני הבקשה להישפט כמו בקשה לביטול הדו"ח (תוך 30 ימים ממתן הדו"ח ליחידה האוכפת) למכתב הבקשה עלייך לצרף את העתק דו"ח +תמונות+טיעונים משכנעים לביטול.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר