שלום רב,
יש לי חניה מסודרת בבנין מגורים, כהרגלי פניתי שמאלה ע"מ להיכנס לחניה ולהפתעתי לא מצאתי את השלט אשר פותח את החניון, בדיוק בזמן שאני מחפשת את השלט (ענין של שניות) עבר אזרח במדרכה, מכיוון שלא יכל לעבור כי רכבי הפריע לו הוא עבר מסביב ומאוד התרגז על כך והתחיל להטיף על הענין בעודי מסבירה לו שאני כבר נכנסת פנימה, האזרח המשיך ללכת וחזר אחרי דקה והתחיל לצלם אותי, את הרכב שלי עם מספר לוחית רישוי, אני מאוד התרגזתי ונוצר ויכוח מילולי קולני בינינו הוא איים שיגיש נגדי תלונה בעירייה ובמשטרה ואמר "חכי את כבר תקבלי דוח משני הגופים" "נראה איך תגיבי כשתקבלי את ה500 ש"ח דוח שלך" שאלתי היא האם הוא יכול לעשות את מה שאמר?
ועד לאן יכולים אזרחים להרחיק לכת עם עניין הצילומים בפלאפון ולאיים על אחרים?
תודה
יפעת שלום,
באופן כללי אזרח יכול לפנות בתלונה וזו זכותו.
עם זאת, המשטרה והן העירייה עורכות איזונים ובלמים בטרם מחליטות על שליחת הודעת קנס(כי הרבה פעמים זו סתם קנטרנות או על רקע אישי).
בינתיים תמשכי את חייך ואל תתרגשי יותר מדי מאיומים ובפרט שהסברת לו יפה את הסיבה.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר