לפני מספר ימים תפסו אותי מספר שעות לאחר ששתיתי בקבוק בירה, אין לי מושג איך אבל בבדיקת ינשוף יצא 360. יש לי 6 שנים רישיון ומעולם לא היו לי עברות תנועה, אני מניחה שלמרות כל זה אני עדיין בבעיה. תפסו אותי בת"א ואני מתגוררת בירושלים וכתובתי בת.ז היא ירושלים, הבנתי שבירושלים מקלים יותר במצב שלי והמליצו לי בחום להעביר את התיק לירושלים, האם מעבר התיק לירושלים באמת יקל על עונשי? והאם ניתן להעביר תיק זה?
שיר שלום,
העברת תיק ממחוז שיפוט אחד למשנהו מחייבת בקשה לבית המשפט העליון וכתנאי להעברה, הודיה בכל העובדות המפורטות בכתב האישום.
הודיה בשלב מוקדם זה=צפי של 2 שנות פסילה מינימום.
המצב כרגע מבחינה פסיקתית ועובדתית היא שמשטרת ישראל אוכפת את עבירת השכרות מרף של 290 מ"ג. (פס"ד של ביהמ"ש מחוזי בירושלים בעניין עינת עוזרי).
- לא יהיה מקצועי לומר מה העונש הצפוי מבלי שראיתי את חומר החקירה.
הייתי ממליץ בחום על ליווי של עו"ד שעוסק בתחום התעבורה ומבין במטריה של עבירת השכרות.[את מוזמנת לפנות אלי ישירות, משרדי מפורסם באתר זה בקטגוריה של עו"ד לתעבורה].
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר