קיבלתי 2 דוחו"ת חניה של עיריה על אותו מקרה ,כלומר החנתי את הרכב בחניה מוסדרת בתשלום ( לא שמתי לב שצריך לשלם על החניה ),לייד מלון באילת ולא היה לי צורך בשימוש באוטו בזמן שהותי במלון ,כעבור שלושה ימים ,ניגשתי ל אוטו ואז ראיתי 2 דוחו"ת שנרשמו יום אחרי יום מבלי שאני הזזתי את הרכב באותם ימים - האם אין פה כפילות של דוחו"ת ? האם זה הגיוני שיתנו דוחו"ת כפול מספר הימים לדוגמא אם הייתי שבוע ימים ,מה ניתן לעשות?
מיכאל שלום,
העבירה שאתה מואשם בה עפ"י חוק העזר העירוני אילת היא "עבירה מתחדשת". יש מקומות בארץ שנותנים דו"ח מעין זה כל 3 שע' אבל לעניינינו אם הדו"ח השני הוא בתאריך עוקב הוא בהחלט תקני ותקף.
אתה יכול לבקש את ביטול הדו"ח השני ממחלקת החנייה של עיריית אילת, תוך 30 ימים ממתן הדו"ח.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
הדוחו"ת היו לפני שנתיים וחצי ורק עכשיו קיבלתי מכתב מחב' גביה "שוהר " מטעם העיריה ,הכולל כפל קנס והוצאות גביה ,איך אפשר לצמצם את הנזק עד כדי תשלום של הדו"ח המקורי 100 ש"ח X2 במקום 660 ש"ח שדורשים כיום
מיכאל שלום,
לא ציינת זאת קודם!!
בענייני גביה עלייך להפנות את השאלה לפורום ההוצאה לפועל וחובות.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר