אתמול חניתי בחניה בסוף רח' שנקר בהרצליה פיתוח, כשבאתי לצאת מהחניה ראיתי שיש מולי דרך ללא מוצא ( סוף שטח בנוי עם חולות וצמחיית פרא ) ולכן הסתבבתי ויצאתי מהכיוון שבו נכנסתי לרחוב, שאורכו מטרים בודדים , אממה ששם "ארבה" לי ניידת עם אורות כבויים שטענה כי נהגתי נגד כיוון התנועה בכביש חד סיטרי וכי הכביש שנראה כי הוא ללא מוצא ממשיך ומתעקל לעבר הכביש המהיר...חשוב לציין כי ביציאה " ההפוכה" אין שילוט שמורה על אין כניסה לעבר הכביש וברחוב עצמו אין סימונים על הכביש שמראים שמדובר בכביש חד סיטרי ( צילמתי ) כמו כן אין שילוט בתוך הרחוב עצמו שהכביש ממשיך , מה שמביא הרבה נהגים לטעות ולצאת מהכיוון ההפוך כי ההגיון אומר שההמשך הוא דרך ללא מוצא, וזו גם הסיבה שהניידת אורבת בדיוק בפינה הזו על מנת לחלק דו"חות לנהגים שפשוט טועים.... אני עצמי יש לי רשיון 10 שנים וקיימת לי רק אזהרה יחידה בכל הגיליון כך שאני ממש לא עבריינית תנועה ולא חיפשתי לקצר דרך מה שגם אינני מקומית, אין ספק שאשלח בקשה להישפט ואראה את התמונות של הרחוב וחוסר הסימונים על הכביש, אך הייתי רוצה להתלונן לא רק בשביל עצמי אלא גם בשביל נהגים אחרים על העוול שנגרם כנראה ברמת היומיומית כי השוטרים מכירים את הצומת הזו ועל השיטה המזוויעה של המשטרה למלא מכסת דו"חות יומית על חשבון נהגים תמימים, אשמח אם תאמר לי איך אני יכולה להתלונן לגורם בלתי תלוי על העניין הזה.
תודה מראש
אווה
אווה שלום,
במקרה יצא לי לא מזמן לטפל בנהגת אשר הואשמה בעבירה דומה כאשר הגיעה לסידור ברחוב החושלים שהפך רק לאחרונה לכביש דו-סטרי. כאשר סיימה את הסידור הבינה שהיא יכולה לשוב על עקבותיה(דו סטרי) ואז בצומת עם רח' אריה שנקר פנתה ימינה(תמרור הכניסה אסורה היה מוסתר).
אם את באת מאותו מקום את בהחלט יכולה לבקש את ביטול הדו"ח בצירוף תמונות. בהמשך אם בקשתך לא תתקבל תוכלי להחליט אם ברצונך להישפט(90 ימים ממתן הדו"ח).
- לעניין התלונה, עליך לבדוק בעיריית הרצלייה אם הסדר התנועה החדש אושר כדין(ע"י ועדת תנועה ו/או ועדת תחבורה). כמו כן,את יכולה לפנות במכתב למפקח הארצי על התעבורה.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
הי אווה
אותו דבר קרה לי אתמול בלילה.
רציתי לדעת אם כבר הגשת איזה בקשה לביטול ואם קיבלת תשובה
גם אני לא הייתי מודע לעברה שביצעתי עד שהשוטר שארב לי עבר אותי.
אשמח אם תצרי קשר
תודה
אור anerorr@gmail.com
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר