היי
קיבלתי 2 דוחות חניה באותו מיקום באותו תאריך רק בהפרש של כמה שעות, האם אני צריך לשלם את 2 הדוחות?
דני שלום,
אם הדו"ח ניתן ע"י העירייה/משטרה פעמיים (לא עבר יום קלנדרי) והעבירה הינה אותה עבירה יש באפשרותך לבקש את ביטול אחד הדוחות ע"י בקשה שתוגש תוך 30 ימים.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
במקרה שלי, קיבלתי שני מכתבים הביתה על הודעת תשלום קנס, וכשראיתי את התאריך ואת הסכום חשבתי שבמקרה נשלח אליי פעמיים המכתב. שילמתי את הדו"ח, ועכשיו אחרי חצי שנה בערך מקבלת המכתבים, נשלח אליי מכתב מעו"ד על סכום כפול של הדו"ח. שטענתי ששילמתי אותו, הם טענו שזה דו"ח אחר, ואז הבחנתי שמדובר על שעה אחרת ופקח אחר שנתן את הדו"ח. ואני מעוניין לקחת עו"ד שיעזור לי לבטל את הדו"ח הקודם, יש כאן עו"ד שתעסק בזה??
עקרונית, בפלילים (עבירת חנייה משתייכת לסדר הדין הללו) אין מענישים פעמיים על אותה עבירה. אם ניתנו לך שני דוחות באותו יום בהפרש של מספר שעות כאשר הרכב עדיין עומד באותו המקום. אני סבורה שיש בהחלט מקום לביטול ויש על מה להילחם. שכן הרי לא הגיוני שעל כל שעת חנייה תמשיך לצבור דוחות אם חנית בניגוד לחוק.
בהצלחה ובברכה,
מנהלת פורום תעבורה ,
שני דבש, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
במקרה שלי, קיבלתי שני מכתבים הביתה על הודעת תשלום קנס, וכשראיתי את התאריך ואת הסכום חשבתי שבמקרה נשלח אליי פעמיים המכתב. שילמתי את הדו"ח, ועכשיו אחרי חצי שנה בערך מקבלת המכתבים, נשלח אליי מכתב מעו"ד על סכום כפול של הדו"ח. שטענתי ששילמתי אותו, הם טענו שזה דו"ח אחר, ואז הבחנתי שמדובר על שעה אחרת ופקח אחר שנתן את הדו"ח. ואני מעוניין לקחת עו"ד שיעזור לי לבטל את הדו"ח הקודם, יש כאן עו"ד שתעסק בזה??
דני שלום,
ראשית יהיה יותר קל לבטל דו"ח שלא שולם והרבה יותר קשה לבטל דו"ח ששולם.
עו"ד שמתעסק בתעבורה בוודאי יוכל לעזור, אך עליך לעשות שיקול של עלות מול תועלת.(שכ"ט של עו"ד לעומת דו"ח של 100,250 או 500 ש"ח).
אתה יכול ליצור קשר עם משרדי שמפורסם באתר זה.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר