שאלתי היא כזו:תפסו אותי כאשר נהגתי עם אלכוהול בגופי בכלל לא הייתי שיכור סה"כ שתיתי שתי בירות ומכונת הנשיפה הראתה 300 ומה שמותר זה 246 זה עבירה ראשונה שלי ולא הייתי מודע לזה ש300 זה מעבר למותר כפי שגם ניתן לראות רמת האלכוהול שלי הייתה נמוכה לפ מכונת הנשיפה.
האם אני צריך לקחת עורך דין? ומה הוא העונש הצפוי שאני אמור לקבל למרות שזה סה"כ עבירה הראשונה שלי?
תודה
היה לי בדיוק אבל בדיוק אותו דבר כמו שלך זלזלתי ולא הלכתי למשפט וקיבלתי שנתיים וחצי שלילה לדעתי עדיף לך לקחת עורך דין אני מאמין שעדיין תצא עם שלילה אבל קלה יחסית
רועי שלום,
נראה שאתה לא מודע למצב המשפטי וההשלכות העלולות להיות לאישום בגין נהיגה בשכרות.
לענייננו החוק קובע עונש מינימום של שנתיים פסילה. הנתון שציינת לגבי 246 אינו נכון ואיני יודע מהיכן שאבת את המידע.
אתה צריך לעשות הפרדה בין מדרג ענישה לבין עצם ההרשעה.
המצב המשפטי היום סבוך ומצריך טיפול מקצועי ביותר.כדי לדעת להתמודד עם המצב שאתה נמצא בו אני ממליץ לך ראשית כל לקרוא את המאמרים שכתבתי בנושא. המאמרים הנם מעודכנים ביותר ומתייחסים להתפתחויות האחרונות בפסיקה. בצד שמאל באתר תחת הכותרת "עוד מאמרים ופסקי דין" מופיע מאמר שכתבתי בנושא "זיכוי מעבירת נהיגה בשכרות- התפתחויות...
קרא ולמד. אל תהיה שאנן. ישנם הרבה גורמים שאינם בקיאים ועלולים להטעות לתת לך "ייעוץ" קלוקל.
אם יש לך שאלות ספציפיות אתה מוזמן לפנות אליי להבהרות. כמי שמתמחה בנושא וכעורך הדין הראשון והיחיד בישראל שבדק באמצעות מומחה את המכשיר אני חוזר ומדגיש בפניך כי קודם כל צא ולמד את המטריה ואל תסתמך על שמועות מאחרים. רובם, גם אלו שאמורים לדעת, לא תמיד מייעצים בצורה מקצועית.
ערן בן-עמי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
תודה בימים הקרובים נדבר.
החוק קבע מינימום של 24 חודשי פסילה, עם זאת לאור הכמות יש סיכוים טובים מאוד לקבל עונש של מספר חודשים או לחילופין ללא עונש בכלל (לאור הכמות שציינת).
ליאור ליברמן, עו"ד
סתיו שלום,
למרות שכבר ניתן לומר לגביך שאת למודת נסיון, מומלץ לך לקרוא את מה שכתבתי לרועי בעניין המלצה למאמרים בנושא.
בהצלחה,
ערן בן-עמי, עו"ד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר