שלום ראיתי לפני חצי שנה בעיתון ידיעות שבודקים את מכשיר הינשוף בידיי מומחה...קראתי באינטרנט שהמכשיר יצא חוקי לחלוטין האם זה נכון או שאנשים רושמים סתם שטויות בפורומים הודה לכם אם תענו לי כי מאוד התאכזבתי........תודה רבה.
יוסי שלום,
ראשית כל, הנכון הוא שהמכשיר נבדק בידי מומחה מטעמי החל מיום 21.7.09...בעוד פרק זמן קצר ביותר של כשבוע תוגש חוות הדעת של המומחה מטעמי שבדק את המכשיר לראשונה בישראל.
לגבי העובדה שהמכשיר יצא תקין לחלוטין אני יכול לומר לך רק שאני ממש לא רוצה להתייחס לשמועות כי זה מעצים אותם. אנשים אוהבים לכתוב הרבה דברים ללא שבדקו וללא כל סימוכין אז תתייחס לכך בהתאם. אני מנוע מלהתייחס לתוצאות של הבדיקה לפני שהיא תוגש לבית המשפט אבל אני יכול לומר לך שהרבה דברים מאוד מעניינים התגלו בבדיקה לגבי "תקינות" המכשיר.
בעתיד הקרוב ביותר זה יפורסם בעיתונים ואפרסם עידכונים באתר האינטרנט שלי שמיועד כולו למטרה זו.
בכל מקרה, אתה מוזמן לפנות לייעוץ כדי לשמוע את המצב המשפטי האמיתי וללא צורך להסתמך על שמועות של אנשים מהאינטרנט.
בהצלחה,
ערן בן-עמי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר