שלום רב, נתפסתי נוהג בשכרות, כאשר אחרי בדיקת ינשוף הופיע המס 375. בעבר התעבורתי שלי נשפטי על נהיגה ללא ביטוח על טרקטורון וקיבלתי קנס ותנאי 3 חודש שלילה למשך 3 שנים (התנאי עדיין בתוקף). כרגע רישיוני נשלל למשך חודש ימים, ותאריך למשפט נקבע במקום, והרכב נשאר אצלי. אבקש לדעת מתוקף נסיונכם מה עתיד להיות ? אוסיף גם שהרשיון הוא הפרנסה שלי מכיוון שאני עובד כשליח על קטנוע , ציינתי זאת בפני השוטרים , והאם יש אפשרות שלפני תום השלילה אופיע בפני גורם כלשהוא אשר יחזיר לי את הרשיון רק על הקטנוע ??? בתודה מראש...
שלום רב,
העבירה שאתה מואשם בה נושאת לצידה בין היתר עונש של שנתיים פסילת מינימום!
יש אפשרות לבקש את ביטול הפסילה המנהלית מביהמ"ש לתעבורה(אם כי ישנם הרבה שיקולים גם לא לבקש בשלב זה).
אינני יכול לנבא את תוצאות המשפט, כמו כן, יהיה זה לא מקצועי להעריך בשלב זה מבלי לראות את חומר הראיות. אך אני יכול לומר בבטחה שאם תקבל ייעוץ וכמובן ליווי של עו"ד בתיק שכרות תגיע בסופו של הליך לתוצאות אופטימאליות.
[במידה ותרצה הבהרה או ייעוץ ספציפי אתה מוזן לפנות אלי ישירות, משרדי מפורסם באתר זה בקטגוריית עו"ד לתעבורה].
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר