שלום רב,
איך בדיוק מגישים בקשה לבית המשפט? למי פונים שם?
קצת רקע,נהגתי על רכב צמוד מהעבודה ב-2009 וצולמתי נוסע מעל המהירות ע"י מצלמה נייחת כ-20 קמ"ש מעל המותר בדרך בין עירונית בסביבות ה-80 קמ"ש.
לי לא זכור שנסעתי מעל המהירות והתחלתי להתכתב עם המשטרה בנושא וביקשתי הוכחות לכך,קיבלתי תצלום וביקשתי לראות האם המצלמה כוילה,מתי היכן והאם המעבדה מוסמכת.
בנוסף הייתה בעיה שאותה תיארתי במכתב בו לא קיבלתי שום הודעת תשלום לפני תקופה זו מהדואר ולכן אני מבקש להשפט במידה ולא יוצגו בפני הוכחות אלו.
במשטרה התעלמו התעלמות מוחלטת מהנקודות שהצגתי ו"ננעלו" על כך שאין אפשרות להשפט כי עברו 90 ימים וכי עלי לשלם.
שוב שלחתי מכתבים ושוב התשובה היית נוגעת רק לכך שאין באפשרותי להשפט ושעלי לשלם.פשוט אטימות מוחלטת.
אני רוצה לפנות לבית המשפט ישירות יש לי נימוק טוב ויש לי אישור מהדואר שאותה הודעה שהם שלחו אלי נסגרה בסטטוס "לא נדרש",משמע,אף פעם לא אספתי את הודעת הדואר ההיא כי מעולם לא קיבלתי אותה.
איך אני עושה איזה באופן טכני ומעשי ולמי אני פונה?
תודה
גיא
גיא שלום,
פנה למזכירות בית המשפט לתעבורה שבאזורו נעברה לכאורה העבירה. הגש ״בקשה להארכת מועד להישפט״
לבקשה זו צרף תצהיר תומך.
כמו כן עלייך לשכנע את בית המשפט כי הייתה סיבה מוצדקת לאיחור ו/או שייגרם לך עיוות דין.
נ.ב אם זו כתובתך הרשומה במשרד הפנים חלה חזקת המסירה(תקנה 44א לחסד״פ).
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו״ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר