שלום היום היה לי משפט תעבורה שלב הוכחות בתאונה דרכים עם נפגע שזה אני אבל מהמיון נכתב שאין לי שןם חבלה אני היתי מעורב ולא אשם למרות האישומים שהיו לי התובעת הגיע איתי לעסקת טעון והוכחתי לה שלא היה שום חבלות סיכמנו על קנס ותו לו לא שהשופטת הקריאה את החלטטה שאלתי את התובעת עם זה עם ניקוד התובעת שאלה את השופטת שלו ידעה ולאחר מכן התובעת יצאה החוצה בררה בפון ואמרה לי שזה בלי ניקוד חזרתי לביתי ובדקתי באינטרנט לאיזה סעיף היא שנתה לי וזה היה סעיף 21ב2 שזה 8נק שאלתי העם זה נכון ועם כן מה לעשות תודה
אלי שלום,
ביהמ"ש מחליט על רכיבי ענישה ולא על הניקוד.
במקרה שלך הגעת להסדר טיעון המורכב מסעיף אישום של גרימת נזק לאדם [תקנה 21(ב)(2)] - הזוקפת לחובת הנהג 8 נק' שנרשמות במרשם הנקודות שמנהל משרד הרישוי.
אי לכך, אין לך מה לעשות ...בפרט שהעונש הוא כתוצאה מהסדר.
המלצה להבא...לבוא עם עו"ד שמבין בתעבורה וישמור על זכויותיך!
בברכה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
תודה על תגובתך אבל בכל זאת מה אפשר לעשות בקשר לניקוד שהובטח לי הרי בשביל זה כביכול הודתי ופה אפשר להגיד עבדו עלי
אלי שלום,
למרות שיש לך 45 יום לערער, אני לא מאמין שיש סיכוי כלשהוא.
צר לי שלא איש בשורות אנוכי...
בכל מקרה אתה יכול לנסות לכתוב לתביעות תעבורה במחוז בו נשפטת ולטעון כי היה סיכום לאישום שלא זוקף נקודות - ייבדקו את טענתך (יש רישומים בתיק) ואם אכן הצדק עמך ניתן להגיש בקשה לתיקון פרוטוקול (ולמעשה לשינוי גזר הדין) דרך סעיף 137 לחוק סדר הדין הפלילי.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר